Change your life

I can show you better, better
Oh let Me tell you, tell you
I can change your life



Att varslas eller att inte varslas..

Sitter på bussen till Uppsala igen efter att ha spenderat gårdagen i Öregrund. Blir att jobba kväll.. har dock lite smått panik över jobbsituationen då vi alla vet att landstinget håller på med stora nedskärningar vilket innebär att det är folk som kommer att varslas.

Jag jobbar själv på Bb & har hört rykten om att ca 8st ska varslas från Bb & förlossningen. Visserligen låter det inte så mycket, men med tanke på att vi är 4st undersköterskor på Bb som går på vikariat så ligger vi nog alla i farozonen..

Vad ska man hitta på om man blir varslad liksom? Har iofs svårt att tro att de kommer att klara sig utan oss med tanke på hur underbemannade vi kan vara redan nu.. och jag som ganska nyligen blivit utbildad till deras brand och säkerhetsombud Och varit med och utformat den nya utbildningen för oss undersköterskor på kvinnokliniken.. .. känns rätt hårt.. samtidigt som jag förstår att det måste vara minst lika jobbigt för ledningen..

"Alla porrskådisar tar knark för att ta sig igenom vardagen"




Please Amy, it's got lightsables

Bra dag på jobbet & sen bar det av hem till SJ på finmiddag & film mys :)





Gravitation du var min tyngdkraft

Haft fullspäckade dagar med jobb och massor av annat kul. Varit på hälsomässan, matmässan & vintermässan i Älvsjö. Checkat in "ljusshowen" nere på stan, myst med Mr T, gått på teater, varit med & utformat en ny utbildning för undersköterskor på jobbet & massor av annat kul!

Ni skulle förmodligen ledsna tusen ggr om, om jag tog upp allting :)



Har för övrigt funderat över huruvida folk finner kraft, energi & ro till att blogga VARJE dag? Haha, don't get me wrong, jag gillar att blogga. Men väldigt sällan är det så att jag hinner eller orkar göra det varje dag även fast jag ibland försöker :p Trevligare att läsa andras bloggar då!

En klok ung kvinnas ord

"tänker bli något utöver det jag finner mig själv vara idag,
tänker leva starkare för morgon dagen
inse att det är sån här jag är.
veta och va tacksam för både mina positiva och negativa sidor
veta vad det är jag kämpar mig upp för på morgonen.
Veta att det alltid kommer finnas någon som älskar mig
för min knäpphet och mitt utseende
någon som uppskattar mina värsta sidor
någon som inspirerar mig till att bli något bättre.
Nya tag nya dagar. Jag börjar ikväll."

Inte mina ord.
But I almost wish they were.

I felt the earth beneath my feet

Älskade vän, älskade vänner! Tack så mycket för att ni finns där för mig och lyser upp min tillvaro! Ni anar inte hur mycket det betyder för mig, it's the little things that counts. Bjuder på en bild på mig och EV från idag, innan jobbet :)

3e november - maskerad ftw!

Födelsedags firande blev det på the actual b-day day. If you get me. Det blev tacos med närmaste vännerna och senare ramlade det in massor av annat folk och jag måste säga att så sjukt roligt har jag inte haft på huur länge som helst! :) Är tyvärr rätt dålig på att ta bilder när jag är i full färd med roliga grejer och vissa av de här bilderna har jag lånat av mina fina vänner! Sen drog vi ju ut på krogen också :)
Klicka för större bild.

2 November

Fyllde hela 21 år i helgen och innan dess så åkte jag hem till familjen och myste. Fick massor av god mat, bakade med småsystrarna och mamma bakade en tårta till mig :) Hur mysigt som helst!

Klicka för större bild.