Wake me up when it all is over

Hola! Haft en fantastiskt bra midsommarhelg! Midsommarafton jobbade jag ju tyvärr natt, men på midsommardagen bar det av hem till mitt lilla paradis, Öregrund.
Umgicks med fina familjen & dansade som aldrig förr på kvällen! Först bar det av till Mr JE's sommarstuga där vi drack, spelade crocket, sjöng visor & hade det gött. Sen fick vi skjuts av hans mor ner till lilla Öret där vi klev in på Hummelgrund & hade det bra! Älskar att träffa alla gamla vänner när man kommer dit! ♥

Fina EV sov kvar & dagen efter bar det av mot Östhammar för att umgås med syssling & hennes familj! Käkade god mat & sov på soffan haha.

På kvällen bara njöt jag av att få vara hemma i paradiset. Plockade smultron med lillan i mammas trädgård, käkade jordgubbar and all that!
 
 
 

Enda vägen uppåt nu är ner

Hola! Denna vecka har varit lugn med nattjobb i tisdags + nattjobb nu över midsommarafton. Känns lite tråkigt, men det går an nu när man vant sig vid tanken. Åker ju dessutom ut till Öregrund imorgonbitti när jag slutar jobbet, hur skönt som helst!!

I går spenderade jag dagen i stan tillsammans med AJ. Det var så illa att jag till & med körde bil! Haha.. Hon ville åka runt i Boländerna så då lånade vi hennes karls bil & körde runt :) Gick förvånansvärt bra faktiskt! Har ju inte kört särskilt mycket på 1,5 år nästan! Förutom att åka runt & kika & shoppa så Följde hon även med mig för att byta ut min p-stav! OUCH säger jag bara! Haha..

Sen bar det av mot Alunda för lite middag & fredagsmys med lilla N & grabbarna grus hemma hos AJ. Blev en mysig sleepover på kvällen efter lite film. Och idag har vi dansat runt midsommarstången tillsammans med lilla N.
 

You make me feel impossible

Tjoolululu! Haft en finfin helg i Alunda. Med 5 års kalas hos MB & sen grillkväll hos AJ med hennes sambo & deras goda vän J. Slutade med en sleepover, hur mysigt som helst! Sen idag for vi iväg & käkade lunch på Gränby Centrum & lilla N fick leka av sig :)
 
 

Come & get it

Tycker den här låten är så fruktansvärt härlig!

Save me now

Fick för mig att skriva något men lyckas inte få ner något så jag slänger väl upp en dagens bild istället!

Keep rolling your eyes. Maybe you'll find a brain back there

Har kommit underfund med att jag har väldigt bra arbetskollegor! Vissa går att diskuteras men det känns som om jag har fått bra kontakt med vissa. Guldvärt just nu! Speciellt när man känner sig lite vissen. And yes, sitter på nattpass på jobbet just nu.

Idag var det en lugn dag på stan tillsammans med goa PG. Fika på stan vid ån & sen syndade vi litegrann på rean inne på BIKBOK. I know I shouldn't, men jag kunde inte hjälpa det! Tröst shoppade liksom litegranna, det är något jag är rätt bra på! Bland annat denna toppen på bilden inhandlade jag :)
True colours. Now I can see yours and it aint that pretty like I thought I was.
Your just one of the others. 

Somtimes I feel like I'm invincible

Minns ni när vi dansade på borden som om ingen annan såg på?
Minns ni när vi sjöng som om ingen hörde oss?
Minns ni när vi smet ut på kvällarna?
Alla hemliga fester, alla ställen vi varit på, alla människor vi träffat på?
Minns ni hur bra det kändes? Som om hela världen var vår.

I just wanna feel like that again!
I want to feel like I've never been better.
Men man kan ju inte få allt här i världen.
Speciellt inte när man själv vill det, right?

All day, all night I'll be waiting on standby

Vart ska man börja? Har först & främst inte bloggat något på ett tag pga att min internet"dångel" slutade funka & jag var för lat för att gå & fixa den. Sen har det varit så fint väder så man har inte haft lust att sitta framför datan. Sen har jag varit nere i mina svackor igen & inte haft någon lust med någonting alls! Och så måste det ju få vara ibland, right?

Har hänt så mycket sen jag skrev sist, dock är det inte mycket jag skulle kunna.. eller vilja ta upp här! Men mina närmsta pärlor vet ju exakt vad som hänt! Mycket drama and so on. Jag är inte på topp just nu men jag håller på & jobbar mig upp igen, so be patient with me!