What you waiting for

Haft en rätt så bra dag idag :) Har känt mig allmänt glad & har kommit på mig själv med att gå runt och flina.. Haha, men det bjuder jag på! Har dessutom lyssnat på Maskinen hela dagen? Glömmer aldrig deras konsert på UKK, den var helt sjukligt bra! Blir alltid lika go och glad i kroppen av att lyssna på deras musik :) Längtar tills i sommar och hoppas på att hinna med att gå på några bra konserter och uppträdanden då med!

my God

får man vara så snygg?

Safe & sound, all is well

It all went well, for those who wonder! :)
God natt, dröm sött! 'coz I know I will!

Next thing you know shes on top of the bar

Goodmorning sunshines! Magandang umaga!
Dags för en ny vecka med nya tag! Idag går jag mitt första pass "själv" på jobbet! Alltså, min 5 veckors inskolning är nu officielt över! Helt sjukt.. får vä se hur det går! Så länge patienterna är vid liv när jag slutar så är jag nöjd!

Läste igenom mitt förra inlägg & jag insåg att säga att jag gymmat bara några gånger kanske vore fel att säga, har ju iaf gymmat x antal ggr per vecka i ett par/tre veckor nu. Oh well, never mind!

Nu blir det att slänga på sig träningskläderna igen för att snart bli upphämtad av MB för ännu ett skön pass på gymmet! ;) Have a nice day ya'll!

Håll om mig nu så står jag kvar

Haft en riktig seg "ligga-i-sängen-no-makeup" dag idag and my god va skönt det har varit! Sånna här dagar är så sjukligt behövligt! Speciellt när man jobbar 7 av 6 dagar varannan vecka.. But oh well, that's life! Bjussar på en fuling-non-makeup-bild dagen till ära!

Har btw, kommit underfund med att jag faktiskt sakta men säkert börjar få muskler igen.. det är inte mycket men från att inte ha något alls så blir jag helt upprymd när jag märker att det har blivit lite skillnad från att ha gymmet bara några gånger :) I'm on the right way back! Försökte få till en bra bild, men det verkar vara omöjligt.. Hopefully ya'll who know me kan se skillnaden iaf :) Har ju i vanliga fall bara haft en liten spinkig pinne till arm förut som inte alls har ändrat form överhuvudtaget när jag spännt mig..*pinsamt*

(Och ja, det är tvätt som ligger nere i hörnet..)

För jag är ingen katolik baby jag tar det lugnt

Hade mig en skön fredag igår! Började med ett dagpass på jobbet, sen 1 timmes gym + 45 minuters powerwalk hem från gymmet. Skulle ha gått hem till EL & EW för en myskväll & film men de va visst för trötta för att kolla på film.. Så hamnade hemma hos SL istället, hon är alltid på att hitta på något! Haha :) Synd bara att det tar så lång tid att åka till henne :P  Vi bor på varsin sida av stan så det tar typ 40-45 min att åka med stadsbussen.. Oh well, hamnade iaf på Terassen där vi satt & snackade lite & sen bar det av hem till henne igen!

 
Idag blir det en lugn kväll, har precis dragit i mig en Kickstart smoothie. Hur gott som helst! Och finally så känner jag lite träningsvärk. Vilket jag inte har känt på ett tag fastän jag själv tycker att jag kämpar på med tyngre vikter osv nu på gymmet. Men man ska väl inte alltid behöva känna träningsvärk I guess :P Kände mer första veckan jag började gymma.
 

Blow away with this new song

 
Idag var näst sista arbetspasset jag går dubbelt.. så nästa vecka är det slut på inskolningen & jag börjar gå själv.. How scary isn't that?! Men jaja, det ska väl förhoppningsvis gå bra :)
Idag blev det gymmet med MB efter jobbet & det känns skönt att känna att man har blivit en aningen starkare från det att man började att gymma, I like! Vill va lika stark som Bamse eller Poppeye till sommaren, haha ;)
(Bild lånad utav MB)

Nya träningsskorna. Riktigt sköna! Dessutom var det nedsatt pris på dem på Stadium, 399;-

I am who I am

And not who you want me to be. 
I'm not the same girl because I grew up.
Everybody changes but it doesn't have to be a bad thing.
So don't call me ugly when I feel beautiful.
Don't tell me I'm trying to be something I'm not,
when I am who I have become.

om du är trist i din egen stad

Trött tjej. Började dagen med att halka och slå i knät när jag skulle duscha, glömde att hoppa av bussen påväg till jobbet, kan inte prata ordentligt... Men jaja, jag är inte bitter! Åker nog hem till mami efter jobbet och bara är!

You ruined me for the rest of the world

Idag känner jag mig en aningen bitter, frusen, trött & ensam.. But hey, man måste få ha sånna dagar också? Hade det inte varit så att jag ska upp & jobba tidigt imorgonbitti så hade jag säkert hamnat ute med FM eller kanske hemma hos KS som nyligen fyllt år.. Idag är en sån där dag då det inte känns nå kul att bo själv.. Hade gärna legat hemma hos mamma med lillan i knät. 

Hoppas att ni alla andra har en bra lördag iaf! (Vilket hälften av er förmodligen har eftersom ingen av er svarar i telefon eller ringer tillbaka). Haha.. kram från *bittratjejen*


Douchebag

Asså.. Karma's a bitch, right? Fyfan, för den killen alltså! Rätt åt honom att han sabbar hela sitt liv inom loppet av ett par minuter, synden straffar sig själv!
Hittade tyvärr ingen video med bra upplösning, men ser ju på ett ungefär allas reaktioner & man hör ju va de alla säger :)

The day you left is just my begining

Otroligt rastlös & nervös tjej som inte kan komma sig för att sova.. Har suttit & grejjat med håret, testat smink osv. osv. osv. Men kanske skulle ta & försöka sova nu då så man hinner med att städa & vakna lagom tills man ska iväg till gymmet imorn!

Girl tell me what you say

Haft en härlig dag med flickorna idag :) Vädret har ju också varit kanon! Förutom kylan då! Kollade in bokrean köpte mig två böcker. Uppföljaren till "14 år till salu" som heter "Skamfläck" av Caroline Engvall & "Horunge" av Donya Wihbi, båda är baserade på verkliga händelser & "14 år till salu! var ju verkligen bra så hoppas på att dessa är lika bra :)

Well, imorgon startar ännu en 6 dagars vecka på jobbet & tänkte börja veckan med ett pass på gymmet! Första gången på braaa länge som jag går till ett gym haha :)

Bild från i sommras.. saknar min fotbollskropp! Dock är jag inte ens i närheten av min fotbollskropp på bilden!

Should have bought you flowers

Haha, fb's spåkula! ♥ Who knows, det kanske stämmer? ;) Oh, well time will tell! Haft en mysig lördag med en drös busungar här hemma :) Sov som en klubbad säl efter att de blivit hämtade haha! & idag blir det en sväng ner på stan för lite shopping, fika med EB & AD & sen hänga lite med Kung T!