it looks very dope on you

Åkte med Joy å prinsessorna till Öregrund igår & bara haft det mysigt :)


Hade gärna stannat kvar där ett par dagar men hade idag ett möte hos en familj som jag kanske får möjlighet att vara personlig assistent hos :) Har även skickat iväg mitt Cv+personligt brev till en tjej i Schweiz. Så vi får se om det är nån familj där som skulle vilja ha mig som aupair :)

Och denna fina tjej som hjälper mig med detta är Erika som jag jobbade med i sommras, hon är i detta nu i Schweiz faktiskt och jobbar själv som aupair. Om ni vill veta mer om henne och hennes tid i Schweiz så kan ni göra det på hennes blogg: www.erikagustavsson.blogg.se

what is life worth living if it's not on the edge?

Jag har nog aldrig längtat så fruktansvärt mycket efter att få resa utomlands som jag gör just nu! Jag skulle vilja flytta utomlands, för kanske ett år.. starta om livet på nytt & inte bry mig i det som har varit! Hitta mig själv. För som det är just nu så har jag ingen aning om vem jag är eller vad jag vill.

Kan säkert ha mycket att göra med hur min jobb situation ser ut just nu.. eller allt jag gått igenom det här året som har varit. Men på ett eller annat sätt så ska jag utomlands iaf!

Drömmen vore att åka till Australien & jobba som aupair, men det är ju så fasligt dyrt att åka dit! Så har börjat fundera över att åka någonstans här i Europa.. Pratar just nu med en tjej som jobbar i Schweiz i detta nu, så vi får se vart det leder :) If it's ment to be, it'll be!

Even your mother told me you're a Bastard
Amanda Fondell - Bastard

Är så fantastiskt kär i den här låten just nu, älskar hennes röst!
 

2013 - The start of a new chapter

Så var första dagen på det nya året till ända. Hoppas att alla har haft ett fint nyår!
Det hade iaf jag :) Tillsammans med min älskade vän & annat roligt folk!
Jag ska inte säga att mitt 2012 har varit värdelöst, men det har inte varit mitt år om man säger så. Det har varit fullt av upp & nedgångar, besvikelser, sorg, dåliga besked osv. Det har varit ett år där jag fått utvecklats otroligt mycket mentalt. Jag har jobbat på att bygga upp mig själv mentalt för att bli starkare & mer självständig.

I år börjar jag på ett nytt kapitel i mitt liv. Ut med det gamla & in med det nya. Det är mycket förändringar på gång & jag hoppas på att det ska bli ännu mer!