Your smell lingers on me

Hey alla fina! Har ju som sagt inte haft ett ordentligt fungerande internet, därför det inte har blivit några inlägg på ett tag och är även orsaken till att jag inte hunnit med alla kommentarer! Har väl inte direkt hänt något speciellt sen dess iaf :) Jobbat och slitit som vanligt, hälsat på hos familjen och träffat mina fina vänner! Igår efter att ha jobbat kl. 7-21.30 så vart det en spontanare hem till min fina S för tisdagsymys, smutt!

De låtsades vara normala

Har för tillfället inget välfungerande internet så allting tar typ tusen år, om det ens går.. Så blir väl lite tyst från mig ett tag. Eller kanske små korta inlägg och jag kanske inte lyckas svara på kommentarerna så snabbt! :P (Dagens I'landsproblem)

Och med det sagt så bjuder jag på en bild på mina nya älsklingar! :) Inhandlade på Nelly.com and goes by the name "Forget your boyfriend", 300 spänn, BAAM!
 

Känns som om vi dansar på känsliga isflak


Alltid förberedd på storm


Ledig idag igen efter att ha jobbat en dag efter helgens ledighet :) Hur skönt som helst! Lustigt det där att man ibland jobbar tills man stupar och knappt har några lediga dagar tills man helt plötsligt har hur många lediga dagar som helst på raken :P Har i alla fall njutit av hela dagen här hemma. Skönt att bara ligga i soffan och tycka att livet är rätt bra ändå. 

Har kokat lite saft, kollat på gamla bilder och funderar på att lära mig att sticka och virka igen :) Det var ett bra tag sen jag gjorde något sådant. Så det är dags att börja igen tycker jag :) Har suttit och kikat på knittingroom.se och klickat "hem" lite saker, funderar dock på om jag verkligen ska skicka iväg beställningen eller inte ;P Haha, shopoholic som jag är så blir det säkert att jag gör det! Skulle vilja sticka något till min lilla ögonsten nr2!

The Big Bang - Rock Mafia

Lite sisådär småkär i den här låten också :)

Cravings

I think my heart just skipped a beat! I alla fall när jag såg dessa skönheter :)

Out and about!

Idag vart det en dag i skogen med EL istället :) Plockat både gula kantareller, höstkantareller och taggsvampar :)
(Klicka på bilderna för att se dem ordentligt)
Efteråt åkte vi hem till henne för en mysig söndags middag med her boy EW. Självklart vart det en höstgryta med massor av svampar i :)

The lucky one

Idag vart det en lugn dag, vilket verkligen behövdes efter fredagens bravader! Haha :) Fick en liten snabbvisit av V & A medans de var i stan. Senare kom bästaste EmL hit och hade lite filmmys! Vi kollade på LoL och The Lucky One, riktigt bra filmer! Kan verkligen rekommendera dem om man vill se på lite halvromantiska filmer :) Gillar man The last song så gillar man nog dem också. Ne, nu blir det sängen så man orkar upp imorgon för att städa lite!
Mr. D kommer ev. över efter att han sovit. Han jobbar som krog vakt fredagar och lördagar och eftersom jag alltid lyckas däcka innan han kommer hem till Uppsala  så kom vi fram till att det nog är smartast att han kommer imorn haha. :) God natt alla fina!♥

Cravings

Tror jag dog litegrann. Fast på ett bra sätt
Women's Shoes 365


Can you feel the love?

Hade det riktigt trevligt igår kväll med mina girls! Det blev en utgång till Oasia, drinks, boys, laughter and too much dancing! Awesome♥



Marble nails

Tänkte lägga upp bilder på mina naglar jag gjorde igår, men känner inte riktigt att jag hinner sitta och ta bilder. Så slänger upp en tutorial video istället på hur man gör :) Kanske inte bästa videon, men det är ju bara att söka efter någon annan video om man vill. Jag använde mig utav vitt, ljusgrön med skimmer och två olika nyanser av rosa med skimmer i :) Kanske slänger upp en bild imorn om jag har tid!
 

I washed my hands and died for this

Haft utbildningsdag idag! Var ganska intressant idag faktiskt :) Aurora mottagningen kom och pratade om deras verksamhet och gav riktigt bra tips på litteratur som jag faktiskt funderar på att beställa hem om det går. Bl.a. "Mod att föda". Sen kom även en läkare från neo avdelningen och pratade om olika pm som gäller barn och diverse, riktigt intressant! Och hon var en duktig föreläsare måste jag säga :)

Nu måste jag kirra lite inför kvällens dilemma! What to wear? Kallt och blåsigt ute nu ju och vi ska ut och festa ett gäng tjejer. Vill ju inte svettas ihjäl på krogen men inte vill man ju frysa ihjäl ute heller! Haha :) Vi får se vad man kan trolla fram!
 

Pimp that nurse . com

Klickat hem lite grejer från vårdväskan.se :) Bland annat dessa skönheter!



Kul med lite färg då man känner sig så opersonlig och så på jobbet, i arbetskläderna. And as the most of you know så kan jag inte få nog utav rosa! Haha :)

We'll be coming back

Det fanns en tid då jag ändrade nagellack och gjorde nya nageldesigner varje dag! Men ända sedan jag började jobba som undersköterska så är den tiden förbi! Det ska vara korta och omålade naglar på jobbet! Men till min lycka så insåg jag just att jag kan ju faktiskt göra något åt naglarna idag eftersom jag inte jobbar förrän på måndag :) Lite smålyx sisådär, i min värld iaf! Bjuder på en gammal nagel "design" jag gjort.


You might not get tomorrow

Nya muggarna jag fick i present av fd svärmor igår :)

Cravings

Och hur söta var inte dessa?

I let it fall

Lång och trött dag på bebisfabriken idag, dock glad över att jag blev placerad på plan 3 :) Fick ju även träffa finis S på bussen till jobbet imorse, var ju hur längesen som helst som vi sågs så det förgyllde min morgon en del! :) Sen efter jobbet idag åkte jag till gamla lägenheten för att hämta lite post av A som var min. Hoppas på att adressändringen är färdig nu och att all post kommer hit istället! Väl hemma blev det fika, en massa prat, mycket skratt och filmmys med J. Ett vänskapsband som jag ändå är glad över att få ha kvar. 

En bild från tusen år sen. Typ. Suddigt face för hans skull!

Ikväll är vi hjältar

Var bara tvungen att lägga upp den här videon innan jag verkligen går i sängs :) 
En riktig feelgood låt! Enligt mig iaf ;) Rätt ok ögongodis också haha :)
 

Vi plankade på tåget ifrån slussen

Det blev gulash soppa med nötfärs som jag bjöd föredetta svärmor på till middag idag :) Och jag kan säga att det blev väldigt lyckat och uppskattat! Receptet hittar du HÄR! Blev sedan en liten promenad i blåsten, brownies bak och besök utav ET. Men nu får det nog bli sängen om man ska ta och orka med att gå upp och jobba dag imorn! Natti!

 

Cravings

Mums!

Love for the beats

Detaljer i köket :) Blommorna är komponerade av min privata florist Emelie, fina plastblommor från Plantagen haha!  Lyktorna är från Din Stormarknad i Skärplinge. 



Bloggtips

Min kära kollega som sommarjobbade hos oss på BB nu i sommras, har lämnat allt i Sverige för att jobba som barnflicka i Schweiz. Själv tycker jag att det är hur intressant som helst att läsa om hennes dagar och se på hennes bilder och framförallt blir jag faktiskt lite avis på att hon vågade åka! :) Besök hennes blogg vettja, klicka på bilden!



Oh you wise woman


Cravings

Dessa skulle definitivt få en plats i min skohylla! Just love shoes!! ;) 
Bilden på dessa skönheter kommer från Women's shoes 360 på Facebook.
 
 

You know it aint love

Har inte ens börjat fixa mig än för att åka till jobbet, men har redan slutat kvällspasset i mitt huvud :P haha! Så less så jag vill bara att det ska vara tisdag så man kan få njuta lite av en dags ledighet för en gångs skull!! :)
 Peppar mig själv med en massa musik!

Anywhere in the world

Skönt att känna att man har planerat in lite saker ibland. Dock skulle jag väl egentligen behöva sitta hemma och bara vara ett bra tag! Är så slut efter allt jobbande.. Dock vill man ju försöka hitta på något varje tillfälle man får just pga att man jobbar så mycket.. litegranna utav en ond cirkel där! Hittils så ser veckans planer ut såhär iaf..

Får väl se om planerna fylls på mera sen då :)

Etage

Vart övertid på jobbet igårkväll.. blää.. Men sen fick jag ju träffa min lilla Molle-bus! Så det vart ju en riktiigt grymt bra kväll iaf :) Har dansat så att benen värker till tusen idag! Kunde knappt gå när jag skulle upp imorse haha.. That kinda says it all!
Bjuder på min favvobild på min favvo Molle! (: Haha
 

It's amazing when you reach for the stars

A wise girl kisses but doesn't love,
listens but doesn't believe,
and leaves before she is left.
- Marilyn Monroe
 
 

Utgången som aldrig blev av

Det skulle bli en lugn kväll men sen skulle det bli utgång.. men det blev ingen utgång.. Så det blidde egobilder bara sådär, bara för att jag kan. So judge me if you want :) Nattinatten!






Let me love you until you learn to love yourself

Tänk vad roliga gamla saker man kan hitta när man håller på och rensar gamla lådor osv. :) Haha, hittade t.ex. en autograf som jag fått för läääängesen. Dock kommer jag inte ihåg vem som skrivit den? Haha.. Kan inte för nått i världen komma på vad som står på lappen. Någon som kan gissa?



Desperate housewife

Uppe med tuppen idag för att ta vara på veckans enda lediga dag. Har hunnit köra fyra tvättmaskiner, fixat frulle och börjat städa :) Hoppas på att stället ska skina alldeles när jag är färdig ;) 
Hittade en gammal artikel när jag var nere i tvättstugan, från 1996, tyckte den va lite smårolig :)





 

Vin Diesel


Denna vackra bild är lånad från Vin Diesel's fanpage på Facebook. 
Och JA, jag ärlskar Vin Diesel♥ Hahaha :)

I nearly left the real me on the shelf

Avklarat fjärde kvällspasset i rad och nu är jag äntligen ledig tills på lördag haha :) Ska bli hur skönt som helst och ska försöka ta vara på dagen så mycket som möjligt! Så man känner att man har lyckats göra något med veckans enda lediga dag. Nu blir det sängen så man orkar stiga upp i tid imorn! Nattinatten!
Dagens outfit.

Sinner like me

Älskar tradera.com! Har just vunnit en budgivning på en riktigt söt jacka där, för 63kr! Kommer vara perfekt nu när hösten blir kallare och kallare :) 
Bilden är lånad från budgivningen på tradera.com.

Om jag vore snickare

Ska bjuda föredetta svärmor på lunch nästa vecka, frågan är bara vad jag ska bjuda på? Är det någon som har ett gott och enkelt recept på någon lätt lunch? :) Blev nästan lite sugen på pastasalladen på bilden här nedanför, men jag vet inte riktigt.. tacksam för alla tips :) 

Klicka på bilden för att komma till receptet.

Welcome to the world you litte one♥

Idag kl 15.49 föddes lille Theodor. Han vägde 4000g och var/är 49 cm lång. Välkommen till världen finaste! Stort grattis till K & S. Känner mig hur stolt som helst som har fått tagit hand om er ikväll! Jag skulle ha sagt att ni kommer att bli jättebra föräldrar.. förutom det att Ni redan är det!
All my best wishes for you! ♥

Isn't she lovely, less than one minute old

Måste bara påpeka att ibland fullkomligt älskar jag mitt jobb här på BB! Speciellt när man får omfamna och passa de små liven. Eller när man märker att föräldrarna är så otroligt tacksamma för den hjälp man ger dem. Blir alldeles varm och gosig i hjärtat! Haha :)
(Bilden nedan är hämtad från google.se)

We are young tonight

Har suttit och kollat på gamla bilder och jag har inte kunnat sluta skratta, haha :) Tänk vad roligt man har haft och alla grejer man har fått vara med om? Är så otroligt tacksam över alla människor jag har mött i mitt liv. Även om jag inte har kontakt med alla pga olika anledningar. Bara synd att vi inte längre har kontakt idag, men det är som det är. I'm still grateful for the things we've been through together♥
Dock har jag ju fortfarande kontakt med nissarna på bilden :)

Gör livet så vackert att blir värt att minnas


Love is thicker than blood


Feeling happier than ever! Fick så glada nyheter idag från min fina systeryster! I'll tell you more about it later on! :) Visst är vi lika? ;) haha, not! Men kärlek är tjockare än blod! ♥ Och det är min fina ögonsten till systerson som sitter i mitten :) Ett par år gammal bild dock :P

Nej, nu blir det sängen efter ett långt kvällspass på bebisfabriken, måste upp i tid imorgon för att möta upp fröken E och följa med henne till hennes ortopedtekniker innan nästa kvällspass :) Puss!

Dela med dig av känslan jag kan nog förstå

Min fina föredetta svärmor hörde av sig idag :) Miss her! Vi är lika knasiga båda två haha. Hon kommer över på lunch nästa vecka och kollar in min nya lägenhet :) Sen får vi hålla tummarna för henne då hon tar examen idag och imorn som Coach, typ "livs coach" or something in that direction at least!
Bild på oss när vi var i Filippinerna tillsammans!

 

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?


Hård arbetsvecka framför mig. Jobbar kväll måndag-torsdag, ledig fredag, jobbar kväll lördag -måndag..
Älskar att jobba 100% inom vården.. Lika bra att gå och lägga sig så man hinner samla lite krafter :)
Nattinatten!

Kjelles smakresa i asien

Sitter och kikar på Kjelles smakresa genom asien och kan inte låta bli att längta tillbaka till Filippinerna :) I know, han är i Thailand just nu, men det är väl inte sådär jättestor skillnad måste jag väl erkänna :P Haha :)
Bjuder på en bild på morfar där han förbereder en gris som vi skulle ha till lite festligheter :) och en bild på lite goa grönsaker, mumms!




Brighter than the sun

Loving my new blue kickass jacket! :)



It's hard to dance with the devil on your back


I think I just fell in love

HAVE2HAVE , Black star



Lunch time!

Pastasås med bacon, körsbärstomater, spenat, zuccini, lök och paprika. 
 

Feed the Dada

Bilder från igår




Afterwork @ Kött Kök & Bar

Oxfilé med kantarellsås och potatisgratäng.
Måste varit det godaste jag ätit, ever!!

Vaniljkokt rabarber med sockerkaks krutonger, jordgubbs sorbet och fläder skum.
Yummm!

Sofies marängsviss som hon ville att jag skulle ta foto på, haha :)

You can see my brown eyes since you said goodbye

Igår blev en lång dag på jobbet, en liten roadtrip hem till V & A för att hämta lite grejer & sedan bar det av hem för lite film mys med my babe! :) Bjuder på en bild från när  vi var uppe i stugan! :)


Jag är lyckligare nu

Äntligen har jag fått hem min fina tavla! hihi :) Smutt!