Den här dagen som va så bra..

It always gets worse
before it gets better.
Right?..

Hilary Duff - Fly

In a moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of your yesterday.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

All your worries, leave them somewhere else,
Find a dream you can follow,
Reach for something, when there's nothing left,
And the world's feeling hollow.

Can you hear it calling?
Can you feel it in your soul?
Can you trust this longing?
And take control,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

And when you're down and feel alone,
Just want to run away,
Trust yourself and don't give up,
You know you better than anyone else,

In a moment, everything can change,
Feel the wind on your shoulder,
For a minute, all the world can wait,
Let go of yesterday,

Fly
Open up the part of you that wants to hide away
You can shine,
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try,
Fly
Forget about the reasons why you can't in life,
And start to try, cause it's your time,
Time to fly.

In a moment, everything can change.

Sorgsenhet kan göra dig sjuk i själen

Hej hej hallå!
De senaste dagarna har varit superfina=humöret stiger. Det är inte på topp än, skäms fortfarande om man frågar om "omständigheterna" som varit. Men jag är nog snart tillbaka från min svacka. Jag hoppas på det iaf. Idag har jag tänkt att kolla mina vingar, lite orolig över att få ett nej men it's like they say "just get back on that horse". För hur annars ska man ta sig fram i livet?

Wonder how it works

Märkligt det där. Förut var vi "vänner", vi umgicks och hade det trevligt. Men nu har vi ingen kontakt alls. Den enda kontakten du har är med min pojkvän? :S Du hängde på honom i sommras. DU bombade honom med meddelanden. Du har blivit kompis med honom på fb.. inte med mig. Du har bjudit honom till din födelsedags fest. Inte mig. Så bra vänner var vi? Eller var det bara honom du ville åt? Synd för dig att du inte har någon chans! haha..

Just smile

Whatever you do, just smile.
Don't let them see the cracks you're hiding.

Iväg på middag hos svärfar nu + co!

Jag är inte mig själv längre

Hej hej!
Jag vet inte riktigt vad det är med mig för tillfället. Men jag verkar vara i en svacka. Så om jag inte hör av mig som vanligt, om jag inte svarar på kommentarer som jag brukar, om jag inte vill hitta på saker osv. Så kanske ni kan ha lite förståelse? Hela min tillvaro är lite upp och nedvänd känns det som, men allt jag behöver är nog bara lite tid.

Jag är hellre vetandes och olycklig

Än ovetandes och lycklig.

Jag är lyckligt lottad

Jag är omringad av underbara människor. Min "svärfar" är en utav de underbara. Jag hade aldrig trott att han av alla människor skulle ringa upp mig för att höra hur det är, om omständigheterna som uppstått och visa att han verkligen bryr sig. Det gör mig helt gråtfärdig, men det är iaf lyckliga tårar, för att de bryr sig. Tack för att ni finns allihopa! I love you all, ni anar inte hur mycket det betyder för mig♥

Allt har sin anledning

Det brukar mamma säga mig. Nu känns det som om mitt liv har vänts upp och ner och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ångesten växer sig större för var dag. Men det finns ingenting ont som inte för med sig något gott och det måste jag tro på just nu. Mitt liv är mitt eget ansvar och det är bara jag som kan se till att ordna det till det bästa.

Jag är tacksam för alla de som ger mig sitt stöd och visar att de verkligen finns här för mig, det är NI som ger mig styrkan och viljan att fortsätta trots att jag skäms över min egen dumhet. Trots dessa omständigheter så har jag skaffat mig en ny vän. Jag har fått börja tänka om och lägga upp nya mål. Och åtminstone dessa mål tänker jag fullfölja, jag ska göra mitt bästa.

Det är bara att se framåt och det är vad jag får göra nu. För jag har ju ett liv med en underbar människa som älskar mig för den jag är. Bakom varje stark kvinna finns en stark man(eller kvinna).
Tack för att du finns här för mig baby!
Jag förstår inte hur jag kunde ha sån tur att träffa dig♥

Ångest

.. sån jävla ångest!

Ken Ring - 2000 talet

Kan inte sluta älska den här låten. Såå fin!
Inte för att man ser det i videon men han har rätt så fina ögon också ;)
Haha, kommer aldrig glömma när jag såg honom här i Uppsala på station.. betedde mig som en stackars liten fjortis!

Fjortiz.com

Dags att börja se smart ut nu när man ska börja högskolan.. eller?

If I just lay here

Oh, my god. SO tired! Jobbade ju natt i söndags.. sov noll timmar, fortsatte med passet till kl 10 på måndagen, sen hem duscha, käka osv, sov en halvtimme sen iväg på föreläsning.. Sen hem, kom i säng vid 10-11 snåret.. och idag är jag tröttare än tröttast!!  Och vad händer idag? Inte mycket här iaf. Ska dock handla hem lite från Ica, städa lite osv. Det var planen iaf :P Får se vad jag uppfyller!

Worky work work

Sitter på jobbet, nattpass igen. Slutar kl 10 imorn som vanligt. Sen blir det hem, vila lite å sen fixa sig för att dra ner till musikens hus å möta Johanna för lite mingel å en föreläsning som tydligen är kick ass!


Måste säga att tiden går såå sjukt fort!! Känns som om det var nyss man tog studenten och nu är det snart dags för att börja högskolan!! Goddammit, börjar om en vecka! :O Haha, är helt sjukt nervös ju :P Men det ska nog gå bra :) Förhoppningsvis iaf.

Har inget vettigt att säga så jag får väl tacka Pelle, Vicks å Antonio för en trevlig helg! :) Thx guys! ♥


You're fucking perfect

Längtar hem till min bebis... ♥


Det är okej att spåra ur

hej hej hej hallååå! :)
Hihi, idag blir det nya äventyr! Det bär av mot Tierp, sen Gävle och sen tillbaks till Tierp och andra äventyr ;) Hihi. GLAD!

I have it all

'coz I have you♥
Mahal na mahal kita!♥

Baby don't you know you're everything

Hej hej hej hallåå! :)
Här rullar livet på, det snöar som fan, jag har blåmärken efter att ha blivit påhoppad men annars så är allting hur bra som helst! Måndagen som har varit var den mysigaste måndagen ever! Tända ljus, fin middag, världen bästa... well, you don't need to know all the details ;) Det var en underbar kväll iaf!

Idag ska jag ta mig en runda på stan och sen blir det att åka hem till mamma för några dagar. På fredag blir det Gävle för att hälsa på M och kolla in min nya skola! (EXCITING!!) Sen blir det nog en helg spenderad med min fina Vicks. Och på söndag tillbaks till verkligheten och jobba natt.

MONSTER

Hey hey hey hallåå!
Vad hände igår? Jobbet hände.. i sista minuten.. Cheesecake och skitsnack hemma hos S till sena natten hände.. Uppväckt mitt i natten av ett samtal och oväntat besök hände :P Nu sitter besöket och käkar frukost med pojkvännen! Men vad händer idag då? Tacos händer, S kommer och bankar in mina hjärnceller händer.. folket kommer.. drickan kommer att flöda! Eller? ;) Hahha..

Nej.. nu orkar jag inte :P SEE YA!

Imma make you swallow your pride

Haha kan inget annat än att le och bli varm inombords när man sitter och tänker tillbaka på gamla tider och kollar på gamla bilder :) Bjuder på några stycken här nu.. alla bilder skulle inte få plats på långa vägar tyvärr :P

There's a reason ya'll didn't make it to my future

Hey hey hallå!
Hade tänkt skriva massor med skit som vanligt men jag ångrade mig :P Skriver annat skit ist! Igår va de bus med Blondie-S, vi våldgästade grabbarna i deras garage. Idag va det jobbet som gällde, fick hem mina hjärnceller som Blondie-S ska banka in i skallen på mig på lördag(sen ska vi bli bäng båda två, tydligen). Kanske ska ta och klippa ihop lite roliga kläder senare... Imorn kommer Ello osv. osv. Har inget vettigt att skriva som vanligt :P Så jag lägger ner för den här gången ;) :P PUSS!
MISS YA BABE!

I will get to you

Hey hey hey!
Hemma dag idag med :) Tror faktiskt att jag ska ta det lite lugnt nu innan man börjar skolan igen :) Kan behövas! But then again så behövs pengar också men men :P Känner mig lite inspirerad utav Edward scissorhand.. man kanske ska ta och gå lös på nån t-shirt här hemma? eller? :P Vi får se! Har inget vettigt att skriva nu iaf :P See yah!

Stronger than ever!

Hej hej hallåå!
Hemma igen från helgen i Björnriket! And goddamit it was good! Hur mysigt och kul som heelst! :) Nu är det ett nytt år med nya tag, nya vänner och nya ambitioner! Hehe, är hur nervös över att börja högskolan! Men .. :) At least I'm doing something with my life, som jag själv vill :) Jag ska kämpa hårt för att komma någon vart i livet, för att ta mig dit jag vill :)

Nu har jag inte tid att sitta här :P Ska städa och grejja här hemma :P Bilder och sånt kanske kommer senare :) PUSS!♥