Off to work!

See yah!

Fuck the duck?

Hahah.. omg.. Min pojkvän tycker att ankor, änder osv är fina och skulle nog gärna ha en liten ank damm här utanför :P Så jag sökte på anka, men fick inte upp så mycket kul, söket på gås och fick mest upp porslins figurer.. sökte på Duck och fick då up detta..
Haha.. måste finnas riktigt sjuuuuuka människor därute i världen! :P

Latmans tips

Hej hej hallå!
Idag har varit en lugn "dagen-efter-dag", if you know what I mean. Har bara haft det mys med pojkvännen, gått på långpromenad ner på stan och bara varit, käkat lunch ute osv. Har varit hur trött som helst och inte orkat med så mycket idag :P Råkade somna i nån timma och pokjvännen är ute och firar en polare som fyllt/fyller år :)

Har ett latmans tips för den som är intresserad :) You know när man är helt slut och inte orkar laga mat? Så var jag idag. Tog då bara "Coup-a-soup" (varma koppen) och hade sen i kyckling, broccoli, vitkål, majs osv.. är ett stort fan av grönsaker så jag tog allt jag hade hemma typ :P Enkelt, fort, bra och gott! Lite matigare än att bara dricka en kopp med soppa :)

Well, well nu ska jag ta och slöa ännu mera i soffan tillsammans med lilla katten :) Bjuder på en till bild från "modell för en dag". Bye!

Modell för en dag :)


Modell för en dag

Hej hej hallåå!
Idag bär det av to the capital C! Eller ska man säga S kanske? Hehe, vilket som. Ska iaf iväg till Stureplan och leka "Modell för en dag" at the Studio.. precis som alla anda.. I know.. Men kul grej ju :) Blir iaf jag Emma, Sophie och snyggaste herr Molin :) Dock vill inte han fotas.. hm I wonder why? haha. Nej nu måste jag gå och raka av björnpälsen från mina korta stumpar till spiror(Humor?). BYE!
Detta blir en utav mina outfits på fotograferingen :)

I'm proud to say I HAD you?

..det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk och
vaknar upp i hell och ba känner mig så dekis  
Det är så logiskt, alla fattar utom du 
du har inte en aning, du har inte en aning, aning 
det är så logiskt, alla fattar utom du 
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.
Jag fattar ingenting.

Tired tired tired

Hej hej hallå!
Trött as hell! Varför? Var vaken typ halva natten?! Inte okej. Slutade med att jag gick upp vid 4-5 tiden, skrev handlingslista, bakade frukost bröd till pojkvännen och kokade te :P Förutom den sjuka starten på dagen så har jag haft en awesome dag! Bästis kom hit och vi lagade brunch, snackade skit och sen bakade vi olika chokladgodisar :) Den som hälsar på kan få smaka! I promise!

Skulle inte ha något emot att göra ännu mer godisar, just for fun. Är inte den som är galen i sötsaker, jag är mer den som älskar att baka och se på när andra äter och njuter av mitt verk :) Kanske slänger upp en bild imorn om jag hinner, well see.

Just nu är jag hur död som helst! Prisar min pojkvän som lämnade en skvätt kaffe innan han drog till garaget  med Eppil. Innan dess sov jag en stund, men vill gärna kunna sova i natt med tanke på att jag ska upp och jobba imorn så det blir inget mer sovande förrän senare ikväll! (Buhu).
Haha, okej min katt ser sjukt besvärad ut på bilden. Inte så konstigt kanske? :P (På tal om ingenting, jag vet. Men det såg sjukt tråkigt ut med all text och ingen bild)

Anyhow, så ska jag till The studio på fredag med två av mina brudar och herr Molin. Very najs fågelbajs. "Modell för en dag" you know? Vi får väl se om jag köper med mig bilder :P Kommer nog inte att kunna låta bli. Sen hoppas jag på en awesome utekväll efter allt ståhej i Stockholm.  Nu ska jag iaf gå och dö i soffan en stund, BYE!

Sorry

gammal och tillfällig header.. nått fel på min förra och jag orkar inte fixa ny.. så detta får duga for now.

It's a little bit funny

Märkligt. Jag skriver typ aldrig och när jag väl skriver så är det om helt onödig och värdelös info om mig och mitt "Svensson" liv. Men ändå så har jag 3-10 trogna läsare som tittar in med jämna mellanrum :P Hur kommer det sig? Vilka är ni som läser?

Horoskop

Skorpionen, för närvarande är det något som tvingar dig till att bli lite mer utav en världsmedborgare än vanligt. Du kan finna detta något störande. Du kan känna att rötterna till din identitet, din familjebakgrund och att din sociala ställning upplöser sig lite i taget. Du kan trösta dig med vetskapen om att din familj helt enkelt förändras och expanderar. Allt kommer att stabiliseras igen på ett annat högre plan.
(översättningen är inte helt hundra, för det är bara jag som översatt till vad jag på ett ungefär tolkar den :P)

Det är lustigt hur dessa horoskop faktiskt kan stämma in ibland..

Raise your glass

Hej hej hallå!
Vad har hänt med mig nu då? haha, mjo.. det är väl så att jag jobbar så mkt att jag inte längre har varken tid eller ork till att blogga! Tankar, saker, händelser osv. har jag haft skitmkt att skriva om! Men när jag väl har tid för att skriva, så har jag ingen ork och sen försvinner orden ur huvet på mig!

Well, tror inte någon blir lidande. Spelar ingen roll om ingen nånsin läser min blogg längre :P som jag skrivit tidigare så skriver jag ju för min egen skull och ingen annans! Nu har jag inte mkt mer att skriva, ska iväg till jobbet snart för ett kvällspass.. så måste städa undan lite innan jag drar. BYE!

Closed up from all love

Hej hej hallå!
Sitter här nu på mitt tredje jobb och har natt jouren. Är sovande jour men jag har lite svårt för att somna när jag har jouren :P Just här har jag extra svårt med det eftersom det är första gången jag jobbar här på riktigt om man säger så. Sen så sitter jag och lyssnar på alla små ljud som det här huset och brukarna har för sig. Jag hör huset knaka här och var lite då och då, jag hör någon "snarka" om man nu vill kalla det så, någon gnisslar med tänderna och på något konstigt vis så låter "gnisslingarna" som fotsteg.. svårt att förklara. Hör på allt ljud som hörs utifrån, bilar som kommer och går, folk som går förbi..osv.


Sen är ju jag väldigt paranoid av mig och tror att det finns spöken överallt haha. Lame, jag vet :P Folk får säga och tycka vad dom vill men jag tror på sånt :P Dock tror jag att man måste ha varit med om något för att kunna tro på sånt :P Om ni tyckte att jag va töntig förut så förstår jag er om ni tycker att jag är ännu töntigare nu^^ Jag brukar faktiskt vara tyst om det här eftersom jag inte vill att folk ska tro att jag är helt dum i huvudet men men :P

Jaha, vad ska man skriva för mer pinsamt då? :P Är så rastlöös! Det känns ju inte bättre att personalens sovrum är nere i källaren :P Och inte finns det något bra att se på tvn heller :P Finns inte så många kanaler här. Vi har SVT1 och där går det någon mord thriller typ.. på SVT2 går det nån dans/teater/nåntingtråkigt.. på tv4 går det en läskig thriller(inge kul om man är ensam ju :P) och på kanal 6 går Paradise Hotel.. boooring b-program!  well.. well.. bjuder på en bild!


Mig när jag blev ihjäl skrämd och utskämd, i våras, på Trafalgar square i London haha.. vilka minnen :)




Jag ä inte bitter

I'm just waiting to kiss and make up.
'Coz were better than this. Always have been.

Hej hopp!

Hejhej hallå!
Usch det är becksvart ute nu och kl är bara fem! INTE OKEJ! Känns lite depressing att bege sig till jobbet på en lördag kväll :P Goddammit, hade jag vetat att det skulle vara full fart i Oxölesund den här helgen så hade jag inte tackat ja till att jobba lördag-söndag. Med tanke på att jag redan jobbat exakt varje dag den här veckan :P Men man måste ju ha något att leva på, right?

Måste bara påpeka att min fina pokjvän är sötare än vanligt. Haha, vet inte varför men jag klagar inte :P
Bjuder på en bild på mina fina rosor jag fick på födelsedagen, they're HUGE! Och tydligen skulle de slå ut och bli ännu större :) Just like my love for him!

I wanna speak up for myself

And when I do I don't need you to run over me like I'm nothing and you're everything.
'Coz we used to be it all, together.

Falska människor har jag fått nog av, vad är det du vill mig?

Uggs

Vilken färg? :)
Funderar på någon utav dessa och sedan ett par i svart