Keri Hilson - Pretty girl rock

Hon är ju förjävla vacker!! :)

Jag griper tag i vita blad

Ny skjorta, fula bilder (: men jag bjuder iaf på mig själv! Eller?

F-in greaat!

Hey hey hey hey hey!
Detta är en av de bättre maskaror jag haft! 80 kr på Kicks, man ser stor och fin skillnad efter bara ett drag :)
Btw så gjorde min nyfunna vän Sara mina naglar igår :) Hur nöjd som helst! Thx mate!
Idag blir det förberedningar inför nyårsfirandet i björnriket :)

SHIT

Blev lite nervös nu..

I'm gonna do something with my life

Dagens dårååå, sen blir det jobbet! :)
PUSSS!

Kungen själv!

Det är jag deeet! :D Antagen till högskolan i Gävle ;) hihi!

Maligayang pasko till er alla!

God jul till er alla, till alla gamla och nya vänner, främlingar, glada och sura människor haha! Hoppas ni får en underbar dag :) Igår kväll var vi hemma hos min kära svärmor på "julmiddag" och hade det hur mysigt som heeelst! Ikväll bär det av mot Oxölesund och imorgon bär det av hem till mamma i Öregrund :) Bjuder på bilder från igår innan middagen! :)

Tomorrow in the bottle

Haha faiil, jag orkar inte! Hur kommer det sig att fel personer väljer att ta åt sig av fel saker hela tiden? Well, well orka bry sig! Livet rullar på och jag är glad ändå :) Känner mig nämligen lite duktig :P Jag är en av de lataste människorna som finns men både idag och igår så har jag gått hem efter jobbet :) Iskallt, men ack så nöjd man blir! :) Förut gick jag typ jämt men nu blir det aldrig av! Hehe, det var många saker jag gjorde förut, personer jag träffade och platser jag åkte till men som jag skrev innan så rullar livet på!

Med det sagt så bjuder jag på lite gamla bilder! ENJOY! :)
Hahahha.. *döör*

I'm just gonna dance all night

Worky work på mitt första boende :) Ska bli trevligt! Har inte varit där på evigheter :P Senare blir den en färd till Gimo för Tacos och planering inför nyårs firandet i Björnriket, yay!

Hahah..

ajja, Alice va ju iaf söt :P

I don't know where my soul is

I'm quite confident about who it was
and I know it wasn't you.
Det var inte ens dig jag menade.
My life doesn't evolve around you.
Så sluta ta åt dig.

Somebody save me

Hej hej hej hallååå!
Blev väckt av jobbet, g2g 2 work today fast ja skulle va ledig :P Men så blir de när alla blir sjuka! Klagar dock inte :P I need the money! Fick reda på lite rolig info igår när jag va på jobbet ;) men det tar jag längre fram :P

Nu håller jag på och tvättar min ketchup beklädda, (föredetta) vita jacka inne i tvättstugan här borta :P Efter min lilla incident på Max.. So got to go and eat some b-feast också :) BYE!

Not laughing with u, I'm laughing at u!

Lustigt att jag fått fler läsare när det bara är folk jag känner som känner till den här bloggen.. typ? Hahah, yeye w/e! Nu är det så här att jag är jättetacksam för kommentarer jag får, det är jättetrevligt! MEN, som jag sagt många gånger innan så svarar jag inte på anonyma kommentarer! Jag är ungefär 99,99 % säker på vilken min senaste anonyma kommentar kommer ifrån, no need to fix your ip. Var ärlig så får du ett ärligt svar :)

Sen så har jag inte skrivit så mkt ingående om den här baby grejen, just för att mina riktigt närmsta redan vet detaljerna :) Och det räcker för min del. Men som sagt skriver ni vem ni är som kommenterar och jag tror på det så är jag ärlig och berättar, I have nothing to hide! Jag står för de saker jag skriver :)

Well well, nu ska jag till stan för några ärenden och sen bege mig till jobbet för ett natt pass! PUSS!♥

Freaking awesome!

Har haft en gryyyyyyyym helg! Speciellt lördagen ;)
Bjuder på lite bilder från igår! Enjoy!
(I look like shit, I know! Men man måste ju bjuda på sig själv! ;))

I'm floating sky high!

Hey hey hallo!
How's it hanging? Hehe :P Allt är bara bra här iaf :P Har varit hemma och tagit det lugnt, med all rätt. Har bakat lite chokladgodisar(med några få motgångar^^) och snart ska jag börja med middagen :P V-mäki kommer om ett tag och ikväll blir det kanske bastun med grabbarna grus :)

Har för övrigt fått hem lite mer kläder till lilla bebe ;) Dock orkade jag inte ta några bra bilder på grejerna så tog lite snabba(fula) bilder på tre utav plaggen :P :)
Klänning
Hello kitty tröja
Klänning med leopardmönster och öron på luvan :)
Hihi, you know me and leopard prints ;) Det är lite större kläder, but hey, babys got to grow too! :) Tyvärr så har sammandragningarna börjat spöka lite nu.. förmodligen pga tunga lyft på jobbet. Men vi ska avvakta nu och hoppas på det bästa! :) ♥

I travel back, down that road

Fucking A! Sitter på jobbet, kall som fan.. Har natt passet igen.. ångest som fan! Jag skrev ju sist jag var här att jag inte borde jobba natt här någe mer eftersom jag blir så uppstressad och inte kan få någon ro här på nätterna. Well, well what to do? I need the money! Annars faller hela tillvaron.. typ. pengar pengar pengar.. orka att hela världen är beroende av pengar.. Shoot me! Blir inte mina planer som jag tänkt för nästa år så ska jag söka nytt jobb.. något roligare.. något som inte ger mig magsår om nätterna..


Inte okej. Det här. Nej, nu ska jag fortsätta med att trakassera lilla Chrille på Fb ist! PUSS♥


I should have put it down

Life's a bitch. You have to go out and kick ass.
And no matter how long you try to be a good girl!
You can't keep a bad girl down..
Go ahead and judge me.
It only makes me stronger

So freaking beautiful

Kick ass!

Can't wait :)

Cute ey? :) Hihi, can't wait until lilla bebe är här hos oss! Har kikat på massa body's osv redan :P Nappar och flaskor med men det känns lite för tidigt för sånt :P♥

Btw, så håller jag på att småstädar lite(städar rumpan av sig på jobbet, städar rumpan av sig hemma.. does it ever end?) här hemma :) Mäklarn kommer hit idag och ska värdera lägenheten litegranna :) Ska bli intressant!
Har btw, fixat fotoramen jag fått av pojkvännen nu :) Resultatet:
Så snyggt så snyggt :) Eller?

What I think you want to hear

Har kommit underfund med att jag haft många killkompisar genom åren.. men jag har kontakt med typ en? Iofs är just denna personen en av de bästa som finns.. but still. Vad hände?

Keep it real

Är du stark nog, lyft de som inte kan lyfta sig själva.
Behöver du själv stöd, öppna dina ögon. Det finns fler än en som väntar på din hand.
Ett ord kan såra. En kram kan hela.
Kom ihåg att din existens och dina val påverkar den som står dig närmast mer än du tror.

I couldn't care less

Hey hey hallåå!
Läget? Här är det iaf bara bra. Sitter hemma efter ett långt pass på jobbet! Pojkvännen är ute på vift dock. Har väl eg. inget vettigt att skriva :P Jobbade häcken av mig på jobbet, det har nog aldrig varit så rent på det där äckliga stället som det är nu! (Skojjaa! Eller?) Imorgon blir det att jobba natt och sen förmiddag på torsdag. Sen är jag ledig resten av veckan, I think. Stamgäst grej i helgen på krogen.. med give-aways osv. Få se om man orkar gå på det (:

My god, jag vill ha jul jul jul och det nu nu nu!! (:
Orkar inte rätta till bilden och den har ingenting med inlägget att göra, I think you can live with it! Puss!♥

Love yourself

People can judge
People can hate
People can talk
But as long as I have myself
As long as I love myself
As long as I feel confident
It's alright.
Why hate when you can love?

I love my baby, I love my boo♥


See, I don´t know why you crying lika a bitch talking shit like a snitch

Hej hej hallååå!
Ut i skogen idag med vicks, her boy och pojkvännen + släkt! Fun fun fun! Hörs!

Björnfta

Seriösa bilder på moi i mammis björnftta!
So what do you think?

Hahaha..

..Hahahha.. *döör*
Du och jag for ever gullrumpa!

I'm tired of the games

Hej hej hallå!
Sitter här hemma i Uppsala again :) Ska duscha och göra mig redo inför mitt lilla kvällspass på jobbet. Fun! Eller? Snackade btw med Vicks nyss, hon och hennes boy kommer ju hit idag och sover över :) hihi! Ska bli så mysigt såå! Och imorn ska vi ut i skogen för att leta julgran(pojkvännens farmor och farfar äger ett stort skogsparti^^) och så blir det korvgrillning och massa annat kul :) yay! Funderar även på att övertala pojkvännen om att åka till julmarknaden i Sigtuna på söndag? We'll see :)

Har iaf inte tid med det här nu! Bye bye pussen!♥

Aint nothing like home

Hej hej hallå!
Sitter i Öregrund hemma hos mammi. Lillebror är i skolan, Mamma jobbar, Lars jobbar och lillasyster är här hemma med mig. Ska ta lillan till vårdcentralen lite senare. Har väl inte mycket mer att berätta :P I'll write in time, PUSS!♥

I feel for you!

I cannot even imagine how you feel. But I do understand that this must be hurting so indescribably much. It was just not your turn, so I hope that you can accept it and look into the future. When its your turn you will have a baby that you long for. Don't be afraid, it always happen to someone. Unforunately it had to happen to you this time. God bless. I love you, I miss you, I'm thinking of you adn I'm always here if you need me♥
BILDKÄLLA

(Never mind my spelling)


I'd catch a granade for you


Sixar saxar

Saxen fick sig ett eget liv och tyvärr så ångrar jag det som faaan!
Haha, men vad ska man göra? Det växer iaf ut igen :P ... förhoppningsvis.

Acting like they're drunk

Den som tror att hon är huvudpersonen i mitt inlägg "Det måste vara så" har fel. För Personen i fråga läser inte ens min blogg och är utav mina närmsta fast ändå den som inte är närmst.

Feeling so fly like a G6

No regrets. Just love

Hej hej hallå!
Sitter här med lilla bäbis katten och myser. Ska hem till Öregrund idag åker hem på fredag och då blir det att jobba kväll. Sen blir det mina brudar i helgen :)

Har suttit och tittat runt på nätet och jag såå längtar efter fina fixade naglar! Förut fixade jag mina typ varannan dag men nu gör jag aldrig det pga. mitt jobb(man får eg. inte ha nagellack lr så inom vården pga hygien skäl) och för att mina naglar varit lite slitna på sistone.
Någon som vet nån som e bra på att fixa naglar? :) Lösnaglar är väl också ett alternativ, dock inte lika kul :P för jag har en  tendens till att bara tappa dem eftersom jag ganska flitigt använder mina naglar i vardagen :P

Här kommer lite bilder på egna designer jag gjort på mig själv. Dock är det lite dålig kvalite å bilderna + att jag inte torkat bort överflödet på alla bilder :P




Swingfly - Singing that melody

Tröttnar aldrig på den här låten!

Let's have a toast to the duchebags

Längtar tills högskolan hör av sig
Längtar till Jul
Längtar till Nyår
Längtar till April, till det nya tillskottet i familjen
Längtar efter pappa
Längtar efter sommaren
Längtar efter Filippinerna
Längtar efter mormor och morfar
Längtar efter glada tankar utan mörka moln och regn

Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
när allting börjar om

I'm in love

Julklapp kanske? (:

Det måste vara så

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


Samma sak om och om igen. Vill bara sjukna genom marken och börja om livet på nytt.
De säger "stå på dig själv", men när det händer så går det åt helvete.
Hon säger berätta för mig, prata med mig men
när jag gör det så får jag bara tillbaka en massa skrik och hårda ord.
Jag vet att jag inte gjort fel men vågar inte säga emot. Vågar inte stå på mig själv.
Vad finns det för mening med det när allt bara blir tusen ggr värre?
När allt börjar gå bra så blir det fel och det tar fart i helvetet.
Vill ha nån att prata med, det har jag. Men vill inte tjata.
Vill skriva allt men det är för privat. Vem bryr sig? Fel personer.
Fan jag orkar inte.


Finally at home

Hej hej hallå!
Är äntligen hemma igen från Sälen. Det har varit hur mysigt som helst där uppe, men gud så skönt det var att komma hem! Senare kommer svärmor hem med min lilla bäbis som hon har passat i helgen och så blir det att käka tacos tillsammans :)

Gubben är vid sin brors grav i detta nuet, med broderns gamla bästisar! Tänk att de finns kvar för honom än :) Tror pojkvännen är väldigt glad över att fortfarande ha kontakt med dem och att de frågar om han vill hänga med till graven och hälsa på :) Helt otroligt guldvärt! Och något annat guldvärt är att min fina Molin kommer hit lite senare! Han ska bo här någon dag :) I love you my sweet friend och det gläder mig oerhört att vår vänskap bara har blivit starkare och starkare, coz for a moment back then så trodde jag faktiskt inte det :P Livets vägar äro outgrundliga..eller? asssåå shiiiiit haha.

Nej, nu orkar jag inte. Mitt lilla magsår+halsbränna ska ta och dö framför tvn en stund innan middag och svärmor :) Bjuder på en halvgammal bild, PUSS!

Sälen

Bye bye! Drar till Sälen nu och försvinner från denna värld ett tag, hemma på söndag igen! Puss!♥
Fick inte till en bra bild så denna i svartvitt får duga for now. Snyggt med (fuusk)päls väst? :)

Stomach ache

Hej, evening, morning.. what ever!
Kan inte sova som vanligt. Mitt hjärta går i 190, vilket även min hjärna och mitt framtida magsår gör.. Kanske faktiskt skulle vara bra att tacka nej till att ha natt pass later on. För det här funkar verkligen inte. Jag blir för jävla uppjagad och orolig. Det går inte går inte går inte. Inte på det här stället. Vill bara hem. Suck.


Taggartrååd

Hej hej hallå!
Hur är det med herrskapet? Med mig är det bra, sitter på jobbet och har natt pass, dricker lite kaffe osv. Finns väl inte så mycket att skriva om eg. Åker till sälen imorn, for the first time. Ska bil spännande.


Det där jag skrev i ett tidigare inlägg, om att ta vara på sina vänner.. eller det kanske va på fb? What ever(orka kolla).. tycker iaf att man ska ta vara på sin tid man har med vänner. Men har börjat fundera på om vissa är värda att lägga ner energi på? För "de" verkar inte bry sig ett skit om mig längre iaf. Jag har kämpat för att hålla kontakten och försöka hitta på grejer ibland, men jag får diss efter diss efter diss och aldrig får jag frågan själv om jag vill hitta på nått. Mig hör man av sig till när det passar eller om man absolut måste av någon anledning(typ som att svara på ett mess från mig, eller fråga om nått för att man är nyfiken om va ja skriver på fb) Sorry.. men jag tycker verkligen det är dålig stil. Är jag inte värd mer? Trodde jag va värsta bästa kompisen förr..


Yeye inte spåra nu, orka vara deppig över spilld sås..what? Ne skojja :P nu är det jag som är trött, är tillräckligt med problem att tänka på så behöver inte börja tänka på vänner som inte bryr sig.. Ska ta och dö framför tvn nu hade jag tänkt (ganska sjyst med sovande jour=betalt för att sova ;))


Bjuder på en gammal bild!



Lovekiller

Hej hej hallå!
Fick nyss veta något tråkigt. Eller det var väl ganska bra i slutändan. Men iaf, höll på att förlora en vän i helgen. Behöver inte ta hela historien men hon hamnade iaf på intensiven, hjärtat hade stannat osv. och läkarna sa att de inte kunde göra mer än att vänta och se om hon skulle vakna upp igen. Thank you God, så vaknade hon upp igen. Tänk vad man tar vännerna för givet utan att ens själva veta om det.. Låt oss alla ta vara på den tid vi har tillsammans!♥