jag vill känna känsan av att vara där


Nattinatten!

You're making me smile. So don't decive me

Heeey what a wonderful day! Känner mig rätt  på topp idag :) Blev väckt av ett sms, har kommit igång & snart är det dags för en powerwalk till jobbet där det blir ett kvällspass med P en utav mina "handledare" or what you wanna call it. Hans röst påminner mig såå mycket om någon berättar röst till något barnprogram men jag kan inte för nått i världen komma på vilket! Haha, stör mig så mycket! Men ja, ja have a nice day y'all :)

I try to go beyond love

 
Haft en härlig dag idag, det var en perfekt dag för att vara ledig på! :) Solen sken & det var ju faktiskt varmt i solen! Om ändå varje dag kunde vara mer som denna! Var iaf med PG, käkade kina mat & shoppade lite. De hade extrapris på tulpaner idag på Kvantum, 20 kr/bukett, så jag köpte mig tre buketter(PG köpte typ 5? Haha). Dom fick inte plats i min rosa fina vas så jag tog min fina "nya" kruka från IKEA.

Har ju ingen ordentligt fungerande mobil eller kamera heller för den delen så har försökt att ta några bilder med webbcamen, haha! Vart ju inte direkt bra, men då ser man iaf på ett ungefär hur det blev med tullisarna på köksbordet :) Köpte både vita & ljusrosa.

I need somebody to kick my ass

Har suttit och kikat på mitt lilla träningsprogram jag fått av MB, det funkar ju fina fisken. Men jag undrar nästan om man ska gå med i fitnessfighten som folk talar så gott om. Man har ju sett att det verkligen funkar & ärligt talat så behöver jag en riktig kick i arslet för att komma igång ordentligt! Senast jag verkligen tränade "ordentligt-ordentligt" var i princip när jag gick i 8an & spelade fotboll haha.. såååee det va ju ett tag sen! Men mitt mål är inte att gå ner i vikt, det är något jag absolut inte vill för jag hade en period förra året när jag mådde som sämst då jag gick ner i vikt & folk reagerade starkt..

Det jag verkligen vill är att få tillbaka styrkan jag haft tidigare & gärna lite till, jag vill ha musklerna & kroppen jag faktiskt hade när jag spelade fotboll(förutom monster-vaderna jag hade :P). På nya jobbet där vi vänder, lyfter & grejar med patienterna så känner jag att man faktiskt behöver stärka sig en del för att inte skada sig. 

Någon utav mina läsare som är med i fitnessfighten? Någon mer än jag som är intresserad utav att börja? :) Well klicka på länken: worldofshape.com(eller på bilden nedanför) så kommer ni till sidan & kan läsa mer om det & även se före & efter bilder! Jag kan ju tillägga att är man med i fitnessfighten så kan man även vinna pengar eller en träningsresa utomlands :)
 

Didn't think it would still hurt as bad

Känns som om det har varit en superlång dag idag! Och det känns att man har jobbat 6 av 7 dagar den här veckan & gått upp vid halv 5 på mornarna för att hinna med att fixa & gå på powerwalk till jobbet. Lustigt det där att mina promenader till jobbet brukar ta en sisådär 40 minuter medans mina promenader från jobbet tar runt 1h, haha! Trött tjej.. Fast då har det ju varit överdrivet lugnt på jobbet dom här dagarna också.. a little bit too calm I guess. Oh well, nu ska jag njuta av en utav mina favorit filmer som går på kanal 3 nu, "Burlesque". Fullkomligt älskar den! Haha, Cam Gigandet är ju inte fyskam att titta på ;) dessutom älskar jag filmer där de sjunger & dansar! I'm such a girlygirl sometimes!

Försökt hitta ett bra klipp på cookie scenen, men har inte riktigt lyckats så det får duga med det här! Haha :)
I wouldn't mind having a cookie! ;)

Your song

Jag ska inte säga att alla dessa gav mig "wow-känsla", men fick de mig inte att skratta så fick de mig att gråta! Haha, snacka om att kunna sjunga iaf! Blonda tjejen Janet Devlin sjunger en utav mina favorit sånger "your song" and my god vad bra hon sjunger den! Älskar hennes uttal!


All I ever wanted was the world

Det är lustigt hur livet kan ändras. Från att man lever ett liv i tron om att det är såhär det ska vara, det är såhär det kommer att se ut resten av mitt liv till att man hamnar på en ny väg med helt andra människor & alla planer för framtiden som man hade är som bortblåsta. What makes me strong is all the things life put me through, for better or for worse.

Ta vara på era fina stunder & de fina känslorna ni får uppleva for next thing you know they're just a memory from your past.
 

Dina handleder talar för dig

Hemma från en lugn kväll på NIMA & nu blir det att slänga sig på kudden så man orkar jobba imorn kl. 6.45! Får ju dessutom besök i natt av en liten EV.

Nu är det säkert jag & mina nya arbetskamrater som är lite efter men vi satt & kolla på sånna här videos på jobbet idag & vi kunde inte sluta skratta! Haha! Vi har dessutom fått för oss att vi ska göra oss en egen sån video ;) Enjoy!
           
Bra humor va? Haha

Putting my energy on something else

Tillbaka till verkligheten igen, det är dags för ett kvällspass på NIMA. Helt sjukt att min andra vecka där snart är slut! Vilket innebär att jag snart har gått min halva inskolningstid! Läskigt!


I-landsproblem

Ska man köpa Sony Xperia V som planerat eller den nya Sony Xperia Z?
Båda är vattentåliga.

Tänk att två ord kan tolkas så fel

 
Har märkt att jag på något vis blivit lite utav en "lone-wolf". Förstå mig rätt jag älskar mina vänner, jag ställer upp för dem på ett eller annat sätt oavsett tid på dygnet, jag talar gärna med dem i telefon typ sjuttioelvatusenfemtiotvå gånger på ett dygn. Men att bo helt själv efter att ha bott med någon/några i 20 år har satt sina spår. Jag uppskattar min egentid på ett annat sätt numera. Jag älskar att vara med mina vänner, men ändå så tycker jag att det är skönt att sedan få vara själv hemma och rå om mig själv.
 
Haha f*ck! Hur ska det gå när jag tillslut kanske hittar my soulie? Jaja, den dagen den sorgen! Jag klarar inte av att vara själv allt för många dagar. Men jag jobbar 100% på sjukhuset och spenderar 6 av 7 dagar där + spenderar jag tid med t.ex min familj på 6 småsyskon så blir man rätt mätt på sällskap efter ett par dagar och då är det skönt att få åka hem och vara själv för bara en dag. Någon som känner likadant?

Take my spirit from my open hand


It's in every little thing you do

Började dagen med en 40 minuters powerwalk till jobbet Och efter 1 timmes promenad efter jobbet så har jag gosat ner mig i soffan nu :P Blir nog inte så mycket gjort idag har jag en känsla av, men ibland behöver man ju inte göra så himlans mycket. Disken och tvättten kan gott vänta till imorn, det är ju inte direkt så att de kommer att springa iväg(även om jag skulle vilja det).

I woke up just to see


Jag bär tyngden ifrån rymden

Skön dag på jobbet :) Känns som att man allt eftersom får kläm på saker och ting :) Trodde att det skulle vara mycket svåra grejer att lära sig men det går ju fina fisken, har bl.a tagit ett EKG för första gången(själv) osv. Perhaps en liten skitsak för er som kan göra detta i sömnen men eftersom jag aldrig gjort sånt själv förut så kändes det rätt kul :) ALLTID kul att få lära sig nya saker! Och jag måste säga att jag har blivit mer och mer intresserad av allt neurointensiven har att erbjuda, skulle nästan kunna tänka mig att läsa en kurs om hjärnan osv bara för att kunna det som baksidan av min hand :P Men det är klart, jag saknar ju vården på BB också.. Dock inte stressen! Men som jag sagt till alla gamla kollegor så kmr jag nog att komma tillbaka på ett eller ett annat sätt ;)

P!nk ft Nate Ruess - Just give me a reason

Denna fina video får avsluta min kväll, god natt! :)

Ellie Goulding - Your song

En utav mina absoluta favorit sånger från filmen Moulin Rouge! Dock är den nog en aningen bättre när Ewan McGregor sjunger den ;)

Tiden flyger förbi

Efter en härlig helg med mina pinglor så är det nu dags för en sexdagars vecka på jobbet..
Hoppas på att inte vara helt slutkörd i slutet av veckan :)

Ingenting står över mig

 
Det var ett bra tag sen jag bloggade. Som vanligt :P Men jag antar att jag haft bättre saker för mig :)

Tänkte uppdatera er lite om vad som hänt sen sist iaf. Intervjun jag var på sist gick bra. Och jag var på vippen att åka till en familj i Schweiz eller till en annan i Australien. Men nu råkar det vara så att jag fick ett samtal från NIMA(neuro intensiv mediärvårds avdelningen) på Akademiska. Såå ja, nu har jag börjat jobba på NIMA istället :) Inte riktigt som att jobba på BB, men vi får väl se hur jag trivs :) Har ju bara gått där en vecka än så länge.


Har btw haft mina två snäckor EV & VÅ hos mig hela veckan & igår vart det galej. JE bjöd oss hem till hans kompis som hade fest med killarna i deras fotbollslag & sedan bar det av mot Saluhallen. Riktigt skön kväll! :)
Blev inga bra bilder igår(+att min mobil inte funkar), men jag bjuder på den här fula cam bilden iaf ;) haha