All I need is you needing me

Min enda lediga dag denna veckan. Så den ska avnjutas med en massa bakning och besök från bästaste Molin! Blir förmodligen en massa skitsnack! Finns så mycket som behöver komma ur mitt system.
Fick samtal av pojkvännen för en stund sen. Glad för hans skull. Får se hur det artar sig i framtiden bara. Kanske leder till stoora förändringar? We'll see. Nu ska jag ta och börja fixa lite. BYE!

Great day!

Bra start på dagen att missa bussen till jobbet! Dom går ju så "ofta" och bra på helger.. eller inte. Well, well det är väl inte hela världen. Ska ju eg. jobba kl 8-20.15 idag.. så jag lär ju inte ha bråttom och känna att jag inte kommer att hinna med alla uppgifter^^

Enough about that! Hade för övrigt en mysig kväll igår med E och E. Bowlade, käkade tacos och bastade! Mums! Träffade på några  människor från Hallstavik som jag inte träffat på ages! Lite spänt och pinsamt dock :P Blev inte mkt sagt förutom typ Hej! Yeye, men nu ska jag ut och se till att inte missa nästa buss! BYE!♥

Stay

Hej hej hallå!
Sitter här och är väldigt nervös! Ska till körskolan om ett tag och det var skit längesen jag körde :P Plus att det är vinter nu, snöigt och jäkligt! Bara att hoppas på det bästa! Men om så många som möjligt kunde hålla sig inne idag så skulle det vara ännu bättre! Haha.. well, well måste fixa mig nu! Vill inte komma försent! BYE!♥

Horoskop

Your Daily Horoscope

Bite the bullet and get it done, Scorpio. Finish the projects and get the lingering odds and ends out of your way. There are stable energies today that will bring a practical breath of fresh air to any situation. Take a step back from the swirling winds and observe your inner self. Realize how your actions and emotions affect others and think about adjusting your habits accordingly.


hm...


On the road again

Ne, kanske inte riktigt :P sitter på jobbet och har nattjouren igen :) Fortfarande inte en stor favorit men vad gör man inte för lite pengar :) Började kl 18 igår(tisdag) och slutar kl 10 idag! Sen blir det hem att vila lite och så kommer Ello hem till mig med lite käk och så är det bara att ladda inför utgång ;) Är ju turnepremiär för Sexy by Sweden på Kalas. Får se om det blir något drag! Deras tidigare event har ju varit lite sådär :P Dom jag har lyckats gå på iaf :)


Har väl inte så mycket mer att skriva, men det blir iaf mer jobb på torsdag 7.30-16. Efter det så ville pojkvännen bjuda ut mig på bio :) MYS! Längesen vi gjorde nått sånt ju♥ På fredag blir det körskola! Och på kvällen tjejkväll i Östhammar, med bastubad osv. Lördag och söndag får vi se hur det blir, förmodligen så åker jag till kära Öregrund för en liten visit. Thats all for me this time! See yah! BYE!♥

I miss my baby! I hope we'll meet again one sweet day, kisses!♥


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Aldrig igen

Jag förundras över att horoskop kan ha så rätt..

Your Daily Horoscope

A partner might be feeling rather down and need you to cheer him or her up, Scorpio. Too many social invitations could come your way today. You may have to turn one of them down. You may not be in the mood for socializing and need to be alone to organize your thoughts. One of the events could be business related and you may feel obligated to go. Put in an appearance. Don't feel compelled to stay long.


Söt som socker

Hej hej hallåå!
Sitter här med en kopp te i handen och försöker komma underfund med vad det var som jag hade tänkt skriva :P Kommer tyvärr inte på det men jajaa! Håller på att städar lite nu, ska ta och packa snart och senare bär det av hem till moster som bor i Rättvik! Hoppas på att tålamodet räcker över helgen bara :P haha..

Well, well har iaf bakat sockerbullar, taco piroger och snickers kakor idag och igår. Så ska ta med mig bullarna och "snickersen" till Rättvik inför "baby-showern"  :) Enligt pojkvännen så var snickersen "det bästa jag någonsin gjort" haha, så jag får lita på det! :)

Bjuder på en halv suddig bild på mig och min babyy!♥
Ser ni mina super blond/vita slingor i håret? (:

Doing just fine. Doing it great!

Hej hej hallåå!
Gårdagen var hur fin som helst :) Fick dessa av min urgulliga pojkvän! Och han fick en liten grej av mig med :)
Sedan så åkte vi iväg och köpte en bilbarnstol med, en gracco babysafe.. eller va det nu heter :P Det börjar ju dra ihop sig nu, hihi! :D

Vet inte hur vi kom in på det men efter att vi kollat på filmen Dear John(HUR bra som helst!!) så gick vi och la oss och började små prata lite, som vanligt :P Pojkvännens bror och andra släktingar har ju ett förflutet med Cancer som dessvärre också tagit deras liv. Tänker inte gå in så mycket mer på det. Men det får ju en att snurra på tankarna ibland och för min del så beror det nog litegrann på hans tillstånd som är nu. Det påminner tydligen om början när hans bror blev sjuk. (inte för att man ska tänka så nu!)
-
Jag frågade honom, om han skulle få reda på att han bara hade en viss tid kvar att leva nu om han skulle vilja gifta sig med mig och han svarade ja :) Självklart ska man inte tänka såhär, men jag blev lite varm inombords när han sa så.. samtidigt som jag blev lite vemodig men iaf^^.
-
Aja, känns lite töntigt att skriva såhär kanske :P men jag kände att jag  behövde få ner det! He means the world to me!

Well, nu ska jag ta och fixa innan jag ska iväg till jobbet! See yah! BYE!♥

I think I wanna rock the world. Never felt like this

Hey hey hey hallåå!
Hur är det med alla kärlekskrankna människor idag? Alla hjärtans dag är överskattat I know, men jag tycker att det kan vara rätt mysigt :) Saker och ting blir ju vad man gör det till, right? :) SÅ idag har jag lite planer som jag ska verkställa :) göra det mysigt här hemma, ordna middag(som vanligt I know :P), hämta ut ett paket till min Baby och lite annat ;) hihi.  see yah! PUSS!♥

Hey hoo!

How's everything hanging? Sitter här och blänger på det fula snöyret som är utanför och som jag tyvärr måste ut i snart. Ska bege mig till jobbet igen. Har ett pass imorn med. Men sen får det va nog för den här veckan, har jobbat i en hel vecka non-stop nu. Inte tillåtet eg. but money talks och jag tvivlar på att jag är den enda som jobbar såhär mkt :P Eller tvivlar å tvivlar, jag vet att jag inte är den enda som jobbar på såhär :P

Anyways, har inte så mkt att berätta.. Pojkvännen skulle till Sundsvall över helgen men nu blir det kanske Sälen för hans del istället. Och jag ska fira E's 20 års dag på lördag. Det blir middag, brudar och utgång! ;) Yay! Kan behövas! Dock vet ja inte vad jag ska ha på mig.. i-lands problem I know, I know.. Men men.. man kanske ska ta och sy ihop ett svart fodral :) We'll see! Nu måste jag ut i ovädret! Wish me luck! BYE!♥
Bjuder på den, gillar den av nån anledning!

So much longing

Åh, vad jag längtar till sommaren nu :) Blir så glad av det fina vädret som är nu! Tyvärr så ska jag snart åka och stänga in mig på jobbet resten av dagen, men men pengar rules the world! Men tänk er att få springa runt och njuta av den fina sommar värmen och klä sig i fina sommarkläder! Mmm.. Kungligt! haha..

Hahah dagens..

Jag: Älskling kom.. du måste titta på den här..(visar bilden här nedanför)
Pojkvännen: Eh.. men va är det?
Jag: En val ser du väl!
Pojkvännen: ja.. men va e de där?
Jag: ja men vafan ser det ut som?
Pojkvännen: eh.... hhhh... hmm.. en kuk?... hhh(inser precis att det han gissade va rätt).....men uuuuee..
Jag: haha..

Har inte mycket att säga

off to work!
Bjuder på denna!

NU så!

Jag ska försöka starta på ny fräsch kula och så är det bara! S kommer och hämtar mig snart och så drar vi med en påse bullar och överraskar jäveln! Ja, juste.. jag e hemma igen :P

Försöker hålla mig..

men det är riktigt svårt.. vet inte hur jag ska göra :/ hjärtat säger ett och hjärnan något annat.

Öppen som en bok, eller?

Märkligt det där hur föräldrar kan känna av när något är fel. Jag har varken sagt något eller antytt att något är fel men ändå så lyckades mor min lirka ur mig berättelsen om allting.

Jag är som ett barn

Det va skönt att vila middag en stund. Känner mig ny och fräsch för ett tag till. Så nu blir det att plocka lite och packa både mig och katten för att bege sig ett tag till Öregrund och bara vara.

Anledningen till att jag skrev det där i början i förra inlägget "(Att jag skriver allt det här i bloggen har absolut INGET att göra med att jag vill att hela världen ska veta och  tycka synd om mig." osv. Var för att jag mycket väl vet  om alla dessa människor som av någon anledning avskyr folk som går djupt in på ens känslor på en öppen blogg. Eg. så ska man väl inte behöva "ursäkta" sig så på något vis över något man skriver, men jag bara kände för det just då.

Det var allt för mig! Får se om jag skriver något under tiden jag är hos mamma. Bye!

I can only take so much

(Att jag skriver allt det här i bloggen har absolut INGET att göra med att jag vill att hela världen ska veta och  tycka synd om mig. Tvärtom, mind your own buisness! Jag behöver bara ventilera mig själv och bli av med lite skit. Det är mitt sätt att hantera mina känslor och dessutom så vet jag väldigt säkert att det inte är många som läser min blogg. Därför känner jag att det är okej att skriva av mig här. Vill du läsa fine, det är ditt val inte mitt)

Jag är en människa som tål väldigt mycket. Jag tycker att väldigt mycket är okej, som jag vet att många av mina vänner tycker tvärtom. Jag är väldigt öppen av mig och med åren har jag blivit bättre och bättre på att berätta vad jag känner.
-
En av de viktigaste saker som finns i min värld är att man alltid är ärlig och öppen tillbaka mot mig. Att man inte utnyttjar mitt förtroende. Jag har haft tillräckligt många människor i mitt liv som har behandlat mig som skit och gått bakom ryggen på mig. Så jag tål  inte nya människor som tror att de kan göra vad de vill och sedan komma undan med det, de har inte längre någon plats i mitt liv.
-
Om man tycker att jag är en jävla idiot och säger det to my face så är det okej. Går man bakom ryggen på mig och säger saker och sedan förnekar att man ens tänkt den tanken, då kan man lika gärna dra från mitt liv. Kritiserar man mig negativt så är det okej, det är ett sätt för mig att förbättra mig själv som person. Bara man är ärlig så är det okej. Jag tål inte mytomaner och dylikt, de tar för mycket energi.

Nu spårade jag nog lite från det jag ville ha sagt men.. ibland behöver det komma ut.
Som sagt, jag tål väldigt mycket, jag tillåter väldigt mycket i mitt förhållande. Men när den jag litar mest på här i världen undanhåller saker från mig, för att personen i fråga själv vet att det är FEL.. då har det gått för långt. Allt jag ber om är ärlighet och det har jag alltid sagt, det är allt jag ber om.
-
Jag skiter fullständigt i om man skämtar med folk om sex och att man ska ligga. Jag skiter fullständigt i att någon full människa helt plötsligt kysser ens pojkvän. Jag skiter fullständigt i vilka man umgås med, kön, ex what ever. För jag har tillit till de jag älskar. Men när ärligheten börjar svikta, då börjar även min tillit att svikta.
-
När ens pojkvän hör av sig mer till en ny tjejkompis än vad han gör till mig, när han pratar mer med henne än med mig, när han hittar på mer saker med henne än med mig. Då börjar jag undra, vart vårt förhållande är påväg. Då börjar jag undra vad jag betyder för det här förhållandet. Om det här verkligen är vad han vill..
-
Jag vill inte tänka så. Jag vill inte känna såhär. Men vad ska jag göra då? Jag vet inte ens hur jag ska bete mig, tänka eller tycka längre.

Det är i sånna här stunder som jag är glad över att jag vet var jag har mina vänner. Victoria och Molle, ni betyder världen för mig just nu! Tack för ert stöd, I love you guys♥


Erik Hassle - Bump in the road


You stick your head in the sunshine
Don't expect the worse, no..
If a bird can't sing with a broken wing
You learn to bend when the wind blows.
The leaves may fall but the trees stay tall.
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it

Ner på stan om ett tag för att fika med bästaste Molin.
Saknat honom! Saknar mina vänner sjukt mycket just nu.
Även fast jag träffat dem för inte så längesen och även
fast vi har kontakt hela tiden.
Det är bara något som fattas.
Om det är något inom mig som fattas vet jag inte.
Men nu ska vi inte tänka mer på det.
Dags att rycka upp sig själv!