Nu kör vi!

Bjuder på den :)

Fin, så underbart fin!

Blev riktigt rörd av både videon och den här låten :) Säg inte att Haiti är uttjatat, budskapet är ändå rätt i alla lägen. Och om ni ska titta på videon så tycker jag att man ska kolla på hela, iaf när de sjunger :) Det är så fint tillsammans med låten.

Nej, nu ska jag ta och måla taket i hallen svart! :P :) Ha det bäst allihopa!♥

Inte okej brud

Att skicka halvnakna bilder till t.ex. sin pojkvän, okej. Att skicka halvnakna bilder i ett bildspel till MIN pojkvän är fan inte okej! Och att Du inte tyckte om mig första gången vi träffades gör att allt känns såååå mkt "bättre".. Back off!

Jessica Simpson bang

Hittade fake-luggen jag köpte :) Och det var på Nelly.com som jag hade köpt den :) för 199 kr. Klicka på bilden nedan så kommer ni till varan, finns i olika färger :)

Smartskaft

Igår innan jag skulle dra till körskolan så tänkte jag att jag skulle belöna mig när jag kört klart, med att gå till en textil affär, köpa något snyggt tyg och sy något fint! MEN vad tror ni jag lyckas med? Jo jag råkade bryta av mitt bankkort när jag skulle ta det ur fickan :P SMART! Så nu blir det att beställa nytt ist och vänta på att det ska komma hem :P

På tal om ingenting så är den här ringen påväg hem till mig :) Hoppas på att den kommer idag!
Bild lånad från blocket.se

Nej, nu ska jag ta och vila ett tag och mysa med min bebis(katten :P) Take it easy!

Shontelle - Impossible

Superfin brud, grym låt, you name it!
NJUT!




The love of my life

You're the smile on my face♥




Sug min..

aaah... hatar jobbets dator.. hade skrivit ett fint inlägg och skulle precis lägga in bilder å så försvinner allt! Gjorde säkert nått konstigt, har ju mac dator hemma å dom funkar ju lite annorlunda..

Skitsamma, får väl sammanfatta allt; sitter på jobbet och har nattjouren(skönt med sovande jour), var nervös tidigare idag pga. att jag skulle ha min första körlektion på körskolan, min körskola är suverän och jag tipsar er gärna om den om det är någon som är intresserad?.. sitter just nu med teoriböckerna och läser.. å nu är jag bara trött och irriterad så det här inlägget blev helt onödigt! :P Men.. men, alla har sina dagar! HEJDÅ!


Maroon 5 - Misery

Ni måste erkänna att snubben är lite sexig? ;) haha.. plus att låten och videon är rätt bra :)

Negativ energi

Hej hej hallå!
Jag har kommit underfund med att många människor är emot mobbing, många är emot elaka människor osv. men ändå så sitter de här bakom datorn och hackar på andra. Varför? Varför lägga ner sin energi på att skriva elaka saker till andra? Förstår inte ni att det är detsamma som mobbing? Kan vi inte allihopa lägga vår energi på att säga positiva saker till folk som man faktisk skriver vettiga saker osv.

Ser jag en blogg med fina bilder, då skriver jag att hon/han har fina bilder. Ser jag en bild på en bloggerska som jag tycker är fin eller söt, då skriver jag det! Ser jag en människa som skriver omogna saker för att provocera, då låter jag bli att kommentera. För vad den människan isf vill är att man ska reagera, att man ska börja skriva tillbaka! .. ah.. jag vet inte om jag förklarar på ett bra sätt men iaf, det enda jag skulle vilja begära av männskligheten är att vi ser det positiva i varandra! Finns det något eller någon som man stör sig på.. bry er inte. Det blir bara jobbigt för er själva annars.

Love each other♥

Nervösare än nervösast!

Ni ska bara veta hur nervös jag är!! Gaah! Klockan närmar sig och jag ska strax ta bussen ner på stan :O Jag är så rädd för att göra bort mig och gud vet vad! MEN man ska aldrig vara nervös över att göra bort sig, aldrig! För att göra bort sig är en del av livet! Det borde alla veta vid det här laget! But hey, I just can't help it! Min nervositet kommer inte att släppa förrän efteråt :P

Btw, ni vet bilderna där jag skrev att jag har klippt lugg? I just faked it! Det var lös lugg jag hade på mig :) Köpt från Nelly.com eller om det var bubbleroom.com.. kommer inte ihåg :P but w/e. Här kommer iaf en bild från igår.
Ser inte ut som fake lugg va? :)

Dagens

Brillor från London, använder dom typ aldrig :P Har ett par likadana i svart oxå.
Armband och halsband som jag gjort själv!

Nails

En bild på mina naglar jag målade igår kväll, dock en dålig cam bild som vanligt :P
Vad tycks? :)

Idag är det tisdag och jag ska till körskolan kl 11.15 för min första körlektion :)  om ni bara visste hur nervös jag är!! För det första så har jag det svårt att slappna av med människor jag inte känner och för det andra så har jag inte läst nått ur teori boken sen i vintras :P dock så brukar dom låta en köra på ett fält först så att de ser var de har en liksom :P Men gud.. min mage pirrar och mitt hjärta går i 190 km/h :P undrar hur det blir när jag kommer ner till körskolan då ?? Aja, nog med mina töntiga fasoner :P Nu ska jag ta och slänga mig i duschen och dö en stund :P

Fy satan!!

VAD SUR JAG BLIR PÅ MÄNNISKOR! Hela mitt jäkla liv har jag fått höra det ena och det andra om att jag är så kort men har alltid tagit det med god min. För så kort är jag inte, tycker jag iaf(dock kortast av alla mina kompisar, 159 cm). Och jag tål oftast allas skämt! För jag skämtar tillbaka och även jag skämtar om min längd!!

Men idag när jag var på Ica så fanns det jag ville ha längst in på översta hyllan och självklart så nådde inte jag den. Då behövde jag som hatar att ta kontakt med okända människor bara sådär, be om hjälp. Så jag vände mig till en tjej och frågade snällt: "Hej, skulle du kunna vara snäll och hjälpa mig med en sak?". Hon tittar snett på mig och vänder sig om och GÅR! Och hennes pojkvän tittade på mig, flinade, han till och med skrattade och GICK HAN MED! TACK FÖR DEN! jävla människor... Så jag fick be en 12 årig pojke som var i närheten, om hjälp och han såg typ rädd ut när jag frågade? SER JAG UT SOM EN JÄKLA MÖRDARE ELLER??

Nästa gång jag går och handlar så får jag väl ta med mig en pall eller en stege dååå!!GRRR!!

Älskar stilen!

Man måste ju få älska sig själv ibland :) men vet ni, jag har en hemlighet när det gäller det jag har på mig ;) kan ni gissa vad?

Nyklippt lugg!

Från detta..
Till detta..
Vad tycks? :)

IN this world

Hej hej!
Internet har legat nere här hemma ett tag, ingen aning om varför men nu funkar det iaf! Ikväll blir det att jobba, so see you!'

Hoppsan hejsan

J har hållt på med renoveringen här hemma och när han höll på med taket, han ska bygga in spotlights, så började det rinna vatten från ett hål han borrade.. hehe.. pinsamt och lite jobbigt skulle jag tro :P med tanke på att han faktiskt är snickare.. lite skrattretande måste jag erkänna, men nu ska jag vara snäll och återgå till mitt! ^^

Cool brud

RIHANNA
BILDKÄLLA
Älskar hennes stil hon är så sjukt vacker!!

Onsdags mys!

Hej hej hallå!
Har varit en lång dag på stan idag tillsammans med Joy. Hittade en snygg halsduk till mig själv och så kunde jag inte låta bli att köpa lite nytt nagellack och så hittade vi en fin klänning som Joy ska ha på sitt bröllop :)
Nu händer det inte så mycket, på begäran så ska jag baka äppelpaj till min fina pojkvän snart som just nu håller på med renoveringen i hallen.

Juste, har kommit underfund med att jag vill slänga ner en massa ideér på kläder, lunka ner till en textil butik och göra mina ideér till verklighet :) sy lite snygga kläder! :) känner mig sjukt inspirerad till det :)

Haha

dom är ju för sköna! :)

Dagens

Linne från Gina tricot 199 kr, men jag fick även 10 % rabatt  på den ;)
Leggings med skinn detaljer från H&M, 99 kr.
Älskar Erik Hassle och hans låtar! Detta är Don't bring me flowers after I'm dead.
Hans låtar är så sköna att man bara vill sjunga med i allt!

Tradera.com

Hej hej hallå!
Fick ett mail igår om att jag vunnit denna läckra korsett på tradera.com för ynka 194 kr!:)
Visst fan är den snygg?? :) Till den får man också matchande kjol(som på bilden) och string! Tanken är väl lite som så att jag ska ha den på maskeraden jag och Elin L ska ha :)

Renovering

Hej hej hallå!
Har jobbat idag och så har vi börjat renovera hallen här hemma :) väldigt bra när man är damm alergiker som jag.. eller inte! :P Sitter nu med ett igen-svullet öga och min pojkvän är den som får göra det mesta av renoveringen nu :P Har inte mkt mer att skriva, tråkigt jag vet :P Men, men vi hörs :)

Inköp

Ginatricot
199 kr
H&M
149 kr

Köpte dessa skönheter igår när jag, Elina och älskling tog en tur på Gränby. Köpte ett linne också men har inte orkat fixa en bild, så det får bli en annan gång :P :) Är inte så inspirerad till att skriva längre känner jag just nu :P Men det kommer väl :) Nu ska jag iaf ta och slänga ihop lite käk och sen kanske baka lite och sy som lite kläder och möjligtvis syfast ett par kedjor på mina nya heals :)

Yeyeyeee!

Hej hej hallå!
Idag är det lördag och jag är trött som vanligt, men det kanske inte är så konstigt när jag jobbat som en tok nu i några dagar :P Men iaf, idag är det Uppsala offshore race! Min fina pojkvän och hans kompis Emil ska köra, vilket ungefär 100 andra ekipage också ska ;) SÅ om ni bor i Uppsala så kan ni väl ta och svänga förbi och titta lite :) Det är i Skaris fjärden, första start kl 12 och andra start kl 14 :) See ya there!

Tired as hell!

Hej hej hallå!
Hemma från jobbet och jag är hur trött som helst! Så ska ta och sova en stund nu för att sedan dra vidare till andra jobbet och jobba kväll sen imorgon bitti blir det iväg till jobbet jag var på i natt :P :) Man får tänka positivt så man inte lessnar för fort! :P Bye!♥

Vad ska ni rösta på?

Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning alls vad jag ska rösta på i valet som kommer nu. (dåligt jag vet). Men Jag tycker definitivt att det är hur viktigt som helst att rösta eftersom vi har den möjligheten! Att rösta blankt är väl inte det bästa, men då markerar man iaf att man vill rösta, men att man inte är säker på vad man vill rösta på. En annan anledning till att jag tycker att det är viktigt att rösta är att det finns så många som dör i andra länder för att få rösta(medan vi har soffpotatisar i Sverige som inte "orkar" bry sig). Så att inte rösta när vi ändå kan, tycker jag är lite som att spotta folk(de som kämpar och dör för att rösta) i ansiktet.


Jag har diskuterat det här med många och det är inte alla som förstår hur jag menar och hur jag kan tycka så som jag gör. Jag fick en gång responsen "men vafan hjälper det dom om vi röstar?? dom bor ju inte ens här!". Nej, det kanske inte riktigt hjälper dem på något sätt men jag tycker att det handlar mycket om respekt för dem som har det sämre. Jag menar kom igen, här i Sverige så lem lästar vi inte någons barn för att "den" människan gått och röstat! Här sitter folk och "orkar" inte rösta men de orkar däremot sitta och klaga på allt.





Usch, vi svenskar är mer bortskämda än vad vi tror. (även jag, det förnekar jag inte). Visserligen så vet vi alla att folk i vissa andra länder har det jättedåligt, men vi inser nog inte HUR bortskämda vi är och på vilket sätt förrän vi får se det "live" och med egna ögon(inte genom att titta på tv och dokumentärer). Jag hade aldrig tänkt på det förut förrän jag åkte utomlands för ungefär ett år sen för att göra min sista praktik på ett fattigt litet sjukhus. Jag är inte känslig på så sätt när det kommer till sjukvården, blod, avföring osv. men sättet de arbetade på med t.ex. barn där borta, det fick mig att må illa. Jag mådde så jäkla dåligt och än idag är jag mer än tacksam för hur vården är och funkar här i Sverige, trots att folk klagar på för låga löner osv.


Hehe, nu känns det som om det här inlägget blev alldeles för långt och att det börja spåra åt fel håll :P För det enda jag eg. ville få fram är att jag tycker det är viktigt att rösta! Det minsta ni soffpotatisar kan göra är att rösta blankt för att visa att ni visst bryr er om er framtid! Och för er som inte röstar; "har ni eg. rätt till att klaga när ni inte bidrar till förändring?" (Nått att tänka på kanske?)Nej, nu ska jag ta och gå min lilla runda här på jobbet innan jag får gå och lägga mig i jour rummet, bye! Lämna gärna respons :) tar emot ALLT!
 


Off to work!

Hej hej hallå!
Nu ska jag iväg för att jobba natt! Vet inte när jag kommer hem eller när jag får chans att blogga igen :P But I'll be back :) Bye!♥

Ny jacka

Fick hem en ny jacka för ett tag sen, vad tycks? :)
150 kr från bloggshoppen!

6 sanningar om mig själv

  • Jag har aldrig träffat min biologiska pappa
  • Jag är född i Filippinerna
  • Jag har bott i Sverige sen jag var 1.5 år
  • Jag är förlovad med min pojkvän sen över 1 år tillbaka
  • Jag är utbildad undersköterska med räddningstjänst och akutsjukvård i bakgrunden
  • Jag vill ha en piercing i bröstvårtan


Det var om mig, får jag höra om dig nu? :) De som skriver kan få länkning om de vill :)

Hard working woman

Hej hej hallå!
Blev väckt av bossen idag så det är bara att pallra sig iväg till jobbet senare för ett natt pass :P haha. Well, cash is king! Det va ju några dagar sen jag jobbade sist :P Jaja, har inte mycket att skriva just nu, börjar min morgon med den här låten. NJUT!

Leona Lewis - I got you

Vacker kvinna, vacker röst, fin sång, fin video. NJUT!
Jag fullkomligt älskar Leona Lewis och hennes låtar!

Proud to be pinay?

Nog för att jag vet att folk från mitt hemland, Filippinerna, kan vara lite extrema. Brukar tycka att det är roligt men den här killen är ju bara läskig :S Som ni nog kan förstå så sjunger han om djur.. hundar å sånt.. ehm. hästar.

Lite att göra

Hej hej hallå!
Idag händer det inte mycket. Tänkte försöka ge mig på att baka piroger, städa lite och sen tänkte jag att jag ska försöka sätta mig ned och skriva till olika organisationer om lilla Neliza och hennes situation. Let's hope for the best, det enda dåliga som kan hända är att jag får ett nej. Men då har jag iaf försökt! ♥

Alla har vi ambitioner, drömmar och mål

Även jag.
Jag drömmer om att en dag bli barnmorska.
Mitt mål är att åtminstone försöka bli sjuksköterska.
Jag drömmer om att förändra världen.
Mitt mål är att iaf bidra med något gott, när tillfälle ges.
Jag drömmer om att leva resten av mitt liv med min kära pojkvän.
Mitt mål är att iaf göra det bästa av vår tid som vi har tillsammans.
Jag drömmer om att bilda en fin familj med två fina barn.
Mitt mål är att skaffa barn när jag har pluggat färdigt och skaffat fast jobb(om jag fortfarande har pojkvän vill säga).



(Foto taget av Joakim Thulin, på Gotland 2010)

Det är ingen annan än jag som kan ta besluten i mitt liv. Det är ingen annan än jag som ska kämpa för det jag vill här i livet. Det är mitt liv, min ambitioner, mina drömmar och mina mål! Med rätt inställning, med vilja och med beslutsamhet så kan man ta sig hur långt som helst här i livet. Tänkt på det, se alltid allt från den ljusa sidan och ge aldrig upp.

Taaack!

Tack för allt ert stöd! Det betyder så otroligt mkt det ni säger! :) Ni förtjänar en eloge mina kära läsare!♥

Jag är bara en människa

Men jag vill iaf försöka hjälpa lilla Neliza. Har pratat en stund med pappa och han har peppat mig lite nu till att försöka skriva till olika hjälporganisationer om hennes situation. Och jag hoppas att det är början till något bra. Jag ska verkligen försöka. Jag är verkligen rädd för att ta sånt här ansvar, men om inte jag börjar försöka vem ska då göra det? Sjukhuset där nere försöker ju redan för fullt.

Läs det här om du inte förstår

Söta lilla flicka

Läs om henne i inlägget innan det här.

Neliza Mae

Jag ska berätta en liten historia för er om en liten flicka vid namn Neliza Mae. Jag träffade henne när hon var knappt 2 år. Och när jag fick höra hennes "tidigare historia" så gick mitt hjärta sönder litegrann. Hennes mamma misshandlade henne både psykiskt och fysiskt. Hon satt och skrek åt henne och nöp henne och gud vet vad. Tills en dag då en människa med ett oerhört stort hjärta satte stopp för det. Det var en kvinna som jobbade på sjukhuset där jag hade min utomlandspraktik som sa ifrån. Hon sa till modern till lilla Neliza "Nu slutar du omedelbart med att misshandla henne på det här viset eller så lämnar du henne här på sjukhuset!" Och vad gjorde modern tror ni? Hon går därifrån och bara lämnar sitt barn..



Hur kan man misshandla sitt barn, hur kan man ens bara tänka tanken på att lämna sitt eget kött och blod utan att se till att hon får det bra?? Vad är det för en människa? Kall, det är vad hon är. När jag fick träffa lilla Neliza så såg jag på henne att hon inte var som andra barn, för det första så trodde jag att hon var knappt 1 år men hon var faktiskt 1 år och 7 månader då. Hon var undernärd vilket man kunde se på hennes uppsvällda mage, hon är blind, kan inte prata, kan inte gå, kan inte krypa och hon kan inte ens sitta upprätt själv. Fick även förklarat för mig att hon hade en hjärnskada sen tidigare då hon av någon anledning "ramlat ur sängen" när hon bodde hos sin mor. Ska det ens kunna hända? ..

Det finns så mycket jag skulle kunna berätta om den här flickan, men det här inlägget är redan långt. Men vi kan hoppa över en del och fortsätta med att jag en dag fick höra från doktorn som har hand om sjukhuset där de tar hand om henne just nu, att hon har en sjukdom. En sjukdom jag inte minns namnet på, men jag vet vad det gör med henne. Hennes hjärna utvecklas inte utan den tillbaka bildar sig, "krymper ihop" om man säger så och vilket innebär att om hon har tur så har hon (max) 10 fina år kvar att leva.. Välden är orättvis. Jag menar kom igen, att få ett sånt besked gällande en knappt 2 åring.


Nu idag när jag frågade hur det var med Neliza, så sa doktorn att hon inte mår så bra. Hon får regelbundna kramp anfall och hon måste till neurologen igen för att kolla upp det. Mitt hjärta gör så ont när jag tänker på hela den här situationen och jag känner mig så liten. Jag vill hjälpa henne, jag vill ta hit henne till Sverige och ge henne all den hjälp hon skulle kunna få här. För där borta i Filippinerna är allt så komplicerat och vad kan ett fattigt litet sjukhus göra? Speciellt nu när myndigheterna vill ta henne därifrån och placera henne nånstans.. Men jag har varken pengar eller någonting för att hjälpa henne känns det som. Där borta handlar allt om pengar och dessutom så känns det som om jag är för ung för att adoptera henne.. Jag skulle vilja samla människor som skulle vara villiga att hjälpa.. men jag vet inte hur. Jag känner mig så liten.

Men en sak ska ni veta, jag älskar henne. Jag älskar dig Neliza Mae, bara att jag fick bli din gudmor betyder mer än allt i världen för mig. Du är så fin. Mahal kita♥

Inspiration

Jag fick en liten idé om skorna jag fick hem :)
BILDKÄLLA
Vad sägs om jag tar bort rosetten i bak och syr dit lite snygga kedjor? :P

Paket

Fick hem ett paket alldeles nyss :)
Och i det låg dessa
Köpta på skonamig.se

Bangerhead.se

Bildkälla
Bangerhead.se

Plattskalle som jag är så skulle jag behöva något sånt här för att få volym i håret. Men frågan är hur bra det verkligen funkar?Vet du?

Helgen i all ära

Hej hej hallå!
Hade grymt kul i lördags :) (vissa betedde sig inte okej men iaf, jag hade kul ändå!) "stammis" på Kalas(krogen) så hade en inbjudan till deras privata fest som hölls där i lördags på deras stora dansgolv. Mycket trevligt, fanns massor med mat som de bjöd på och give aways. Det var väl inte sådär super roliga give aways men det funkade och var roligt för stunden :P Hoppas det blir fler roliga tillställningar där :)
Man ska bjuda på sig själv, never forget that! :)

Igår drog man hem till Joy och David och de bjöd på sjukt god mat! Mmm, älskar att bli bortbjuden på middag :) Har inte mycket mer att säga just nu. Ska försöka söka jobb på akademiska sjukhuset och så blir det väl till att städa idag :P woohoo? ^^ smell ya later!

All in!

man ska bjuda på sig själv ;)
SES I DIMMAN!

Acessories

Blev rent ut sagt riktigt jävla dåliga cambilder på smyckena jag gjorde igår, men se det som en liten försmak på hur de ser ut :P så får jag ta bättre bilder någon annan dag :P just nu har jag inte tid, för nu ska jag på stan med E! :) Bye!♥

Acessories

Har gjort två par halsband och tre par armband idag :) kan försöka få upp två bilder till imorn :) Nu ska jag mysa i soffan med E! Bye♥

Pärlgrossisten.se

yay, fick hem ett paket från pärlgrossisten idag ;)
Så nu blir det att pyssla ihop ett eventuellt halsband ;D
(mobil bild)

Matta

Såg att en annan bloggare (cillapilla.devote.se) beställt hem en sån här matta och HUR SNYGG ÄR INTE DEN? Dock så tror jag inte att den skulle passa in nånstans här hemma hos oss :P men iaf, jag blev kär i den!

BILDKÄLLA

Single ladies

Sjukt duktiga 7 åringar! Men jag vet inte om jag tycker att det är lite väl utmanande klädsel och vissa rörelser är ganska utmanande = Min tanke var bara att det är synd att det finns äckliga pedofiler överallt (för flickorna ser ju hur gulliga ut som helst!)

Nails nails nails

Dålig mobil bild
färg utanför naglarna
men här är iaf vad jag gjorde igår
Inte så bra, men det duger :)

Love it!

Dessa är hemklickade och påväg hem till mig i detta ögonblick :) Hoppas de hinner fram idag så man kan använda dem imorgon när man ska på krogen och skaka loss på dansgolvet! :)
De är från skonamig.se

Makeup tutorial

Älskar att titta på make-up videor, älskar Kim Kardashian, fast jag gör aldrig som på videorna :P Men man blir liksom lite inspirerad :) Och ni måste ju erkänna att bruden på videon är väldigt söt :)

Skor

Sugen på dessa skor från Skonamig.se
Vilken av dessa är snyggast?? :)

Varför är världen så orättvis?


Jag känner mig så himla maktlös och samtidigt känns det som om jag är hur dum som helst som inte gör nått för din skull. Men vad ska jag kunna göra? Jag är bara en människa och jag känner mig väldigt liten.

Japp japp

Nu har jag lyckats lägga upp lite saker på bloggshoppen. Inget märkvärdigt men sånt som jag inte använder längre :P Ska nog kunna få ihop mer i sinom tid.

Driverslicense

Ååh, jag håller på att tittar på hemsidan till min körskola och jag blir alldeles nervös av bara tanken på att börja med körkortet helt seriöst :P Jag börjar fundera på om jag verkligen ska ta en intensivkurs eller om jag bara ska ta hjälpa av körskolan och bara köra på tills de känner att de kan godkänna mig :P

Haha, helt sjukt vad nervös jag bli! Helt löjligt men jag kan verkligen inte rå för det :P Men jag vill verkligen ha mitt körkort nu i år :) Försöka duger väl iaf..

onödigt inlägg typ

Vad ska man säga? Finns inte så mycket att berätta. Har jobbat i snart 7 dagar i rad så har inte tid med den här jäkla bloggen alla dagar :P But who cares? Inte direkt som om någon dör. Men på tal om ingenting så åkte herr pojkvän Dyvik racet igår, som navigatör. Och dom kom 3a av 7 ekipage. (Han åker båtrace för dom som inte vet om det).

Inget mer att säga för tillfället! Ska ut å hitta på saker med babe! Sen jobbar jag kväll, see yaaah! (btw drömde att jag födde barn i natt, en flicka? :S)

Ett gott skratt förlänger livet

Haha.. jag tror jag döör. SUCH A COPY CAAAAT! Mjaaaou!

Bloppis indeed

Jag tror minsann att jag ska ta och skrapa ihop lite grejer till en bloppis :) Mina garderober är ju trots allt överfulla och lite extra pengar är ju aldrig fel :)

Dagens:
Skjorta och leggings från H&M.
Nu.. Off to work!

Baby I love you♥


För att göra en lång historia kort så har jag ett gudbarn i Filippinerna.. utan något som helst släktband, hon är min lilla ögonsten.. och har varit omhändertagen av hur fina människor som helst på ett sjukhus(där jag haft min senaste praktik).. men nu får de inte behålla henne längre.. myndigheterna vill att "socialen" ska ta henne nu.... Mitt hjärta brast lite när jag fick höra det. Betyder det att jag aldrig får se henne igen? :(

Onsdag

Hejhej!
Hoppar in som extra personal idag mellan 8-14. Senare åker jag till Öregrund! Och eftersom jag jobbar natt på fredag och dag på lördag så kommer jag hem vid kl 17 kanske, på lördag :P  See yaaah! (Uppdaterar inte lika mkt då)

Bjuder på den!