Passport

Hello dear friends!
För ett (bra) tag sen så tappade jag mitt leg, vilket resulterat i att jag använt mitt Pass till att gå på krogen osv. Vilket jag tycker är ganska tråkigt och fult! Så idag satte jag mig ner och sydde ett provisoriskt "passfodral".
Vad tycks? :)

Min min min

Ingen praktisk färg men den är så snygg! Inte lika snygg på bilden men jag kan ta kort på den sen istället när jag får hem den :P
BILDKÄLLA


Det var på tiden

Nu har jag köpt mig en ny mobil! Och det var mig på tiden! Har inte haft en ordentligt fungerande mobil på evigheter nu ju :P Och den här gången ska jag ta hand om mobilen lite bättre!!

BILDKÄLLA
Visst är den snygg? :) Förhoppningsvis så får jag hem den innan veckans slut!


Det är som julafton!

Fått hem dessa paket i brevlådan idag och även igår fick jag hem två paket! :)

Flitig idag

Hej hej hallåå!
Idag är det torsdag och jag tänkte försöka vara lite flitig idag :) Har skivade äpplen i ugnen som ska få bli äppel chips/torkade äpplen, ska göra hallon semifredo(typ glass) och Guavasorbet :) hihi! Sen står städning och tvätt med på listan också :P spännande liv jag har va? haha :)

Dagens

Dagens dåliga cam bild på min outift inför lunchandet med bästis efter nattpasset på jobbet!
Militärgrön kavaj från Vero Moda.
Väska från filippinerna, Julklapp av pojkvännen.
Örhängen från Gina Tricot och Glitter.

Shall I or Shall I not

Funderar starkt på att köpa detta halsband, ska jag lr inte? :)

Jag har problem

Jag kan tamejfan inte sluta shoppa.. går ja inte på stan så sitter ja å surfar efter godsaker.. Börjar bli lite fattigt på sparkontot..

My god

Älskar min lilla katt. Hon är min bebis.♥
Har lite panik just nu, tänk om hon brutit benet eller nått?
Hm. Jocke skulle iaf kolla om hennes ben är ur led eller nått sen,
hans mor visade hur.
Tycker inte om att se min bebis såhär!

Gamla bilder på bebisen!

Söndag

Hej hej!
Idag har det inte hänt så mycket. Har gått på lååååååååååååång promenad med min fina pojkvän, vi gick bl.a. förbi min svärfar för att säga hej innan vi fortsatte på promenaden. Sen när vi kom hem så ropade vi på vår lilla söt-katt, men utan någon vidare framgång(annars brukar hon komma springandes när vi ropar). Sen när vi kom in och Jocke gick till altan för att kolla efter henne så var hon där men hon kunde typ inte gå :( Hon har gjort illa ena fram tassen.. Så Jocke fick ta och bära in henne.
Visserligen så kan hon gå med lite möda, men det är väldigt ansträngt så nu har hon legat inne på sängen ett tag och bara vilat. Usch! Hoppas hon bara stukat foten lite och att hon blir bättre snart, det är ju min lilla bäbis vi pratar om!

Well, nu är Jocke i garaget och jag borde väl hänga tvätten och städa min garderob :P So see yah!♥

Gårdagen

Hej hej!
Igår drog jag som sagt iväg för en dag med pojkvännen, svärfar+fru+hennes son med respektive. Det var hur trevligt som helst :) Först var vi iväg till en badrums mässa där det fanns hur mycket fina grejer att få som helst + att man fick en goodiebag och mat.
Goodiebagen(från The Body Shop) var inte så  mycket att hurra över, men det är ju tanken som räknas :) ? I fanns en "Shea Shower Cream", 20 % rabatt på valfri produkt, tips på en massa roliga saker och en tidning från The Body Shop. Bättre än ingenting, eller hur? :) Det var ju ganska så mycket folk där igår så :P

Efter det drog vi ner på stan och skulle käka lunch på Plock, men där var det fullt så då gick vi till Terassen istället and my God vad god maten var! MMM! Sen blev den en promenad hem till Svärfar och hänga lite, dricka lite goda drinkar osv. Sen blev det en 3 rätters middag och en massa mys :) Helt underbart! :)

For your love

Hej hej hallåå! :)
Idag är det lördag och det känns som en bra dag! :) Ska iväg med the man who holds my heart, vi ska hem till hans pappii och fru. Där ska även hans styvbror med flickvän vara :) Så det blir en massa trevligt idag med dem! Här kommer lite bilder på dagens! :P
haha, ja.. kan väl säga att jag bjuder på mig själv idag :) det är viktigt!
Mössa och "klänning" från Vero Moda
Overknee strumpor från Cubus
Armbanden är från lite här och var, har bl.a. gjort pärlarmbanden själv av äkta pärlor.
Klockan är en julklapp från mamii!

Today

Långt hår man fått nu va? :) Well, nu ska jag iväg ner på stan för ett ärende! Bye! :)

Dagens

En okej look för dagen? :P
Iväg till jobbet snart då :)

Ny start!

Hej hej hallå!
Har tänkt att börja med en ny start på mina(vissa) dagar :) Jag tränar ju ingenting, går aldrig på promenader typ och förut så spelade jag fotboll, jag körde övningar hemma, gick upp kl 6 för att jogga, gick alltid på promenader varje dag osv. Men nu ska det bli ändring :) Har bestämt mig för att istället ta sovmorgon varje dag jag kan så ska jag ta mig upp i lagom tid och gå på långa raska promenader och så kanske man börjar med sina hem övningar som man gjorde förut med :)

När man jobbar inom vården där olika lyft och sånt ingår så är det ganska bra att träna upp sina muskler för att inte slita ut kroppen. Japp, lata jag väljer att börja träna och jag hoppas på att jag inte ger upp sen för att "äh, orkar inte idag".. ni vet :P

Jaja, nu ska jag ta och klä på mig och gå ut! :D Bye!

OSiS, Dust it!

Har hört så gott om den här varan så jag känner att jag måste pröva den :)
Och 199 kr för två st är ju inte så farligt tycker ja, beställd på Bangerhead.se :)
BILDKÄLLA

Love at first sight

Det finaste som finns är DU!
You make my day baby♥

Tre jobb!

Hej hej hallå!
Vad händer? Inte mycket här iaf, sitter med ansiktsmask för tillfället och lagar matlåda inför kvällen då jag ska gå dubbelt på ett tredje jobb :) Yes, är vikarie på två andra jobb och ska bli vikarie på ett tredje ikväll :) Bra med extra jobb när man inte har något fast! Måste ju leva på något nu när man flyttat hemifrån :P

Well, annars händer det inte mycket. Ni vet mitt gudbarn jag talade om tidigare? (Länk, finns även andra inlägg) De har iaf ökat hennes medicin nu , så hon får inte krampanfall längre.. vad jag förstod iaf. Och jag har nu "donerat" pengar till henne och hennes vård. Det får räcka tills vidare.
Älskar denna lilla flickan :) På bilden är hon för övrigt nästan 2 år.. personligen tycker jag att hon såg mycket yngre ut. Men hon var undernärd och hennes utveckling hade liksom "stannat". Jaja, nu hinner jag inte skriva mycket mer. Ni får ha det så bra allihopa!

Shopaholic!

My god, jag är truly a true shop-a-holic! Jag har behovet av att köpa saker HELA tiden och jag älskar spec. att kolla efter godsaker på nätet :P Och går jag på stan så kan jag inte låta bli att köpa nått, även om det bara är någon liten onödig grej. Haha. Men, men jag är ganska medveten om att jag inte är ensam, eller har jag fel? :)

Idag har jag suttit och suktat efter Louis Vuitton väskor, Gucci väskor, fina kavajer osv. osv. Känner mig såå sugen på att skämma bort mig själv med en riktigt snygg(självklart äkta) Louis Vuitton! Jag har ju pengarna.. dock är det meningen att jag ska spara dom till mitt körkort haha :P men ah.. snacka om frestelser här i livet :P Sen lär man ju ha lite pengar inför julafton :P (Långt bort, men närmre än vad man tror :P) I-lands problem jag vet!

Jaja, ska sluta svamla här nu och försöka göra någon nytta här hemma :P Bye!
Vart tog sommaren vägen?

Sjukt dåligt redigerad bild

What the headline says. Men orka redigera perfekt? Inte jag iaf :P Ville bara visa min klänning som jag hade på midsommar i år.. väldigt enkel, egendesignad :) Vad tycks?
Nu är jag iaf sugen på att börja sy något igen :) BYE!

Tävling!

" Jag tävlar om valfritt plagg till ett värde av max 300:-
hos LifeofJohanna i samarbete med Evasunderkläder.se. Tävla HÄR du också !"




Dagens

muppiga bilder men iaf :P Nu ska jag iväg till körskolan, see yah!

Wedding dinner

Hej hej hallå! Idag är det lördag och vi ska iväg på bröllops middag jag och min kära pojkvän.
Ser ut som om jag har strumpbyxor på bilden längst ner, men det är bara skugga :P But well, here you go.. min outfit :) blir nog bra till mina svarta heals från skonamig.se

Yeye!

Hej hej hallå!
Fullt ös medvetslös! Eller inte :P haha, jag är en ansvarsfull party människa som säger ifrån när det blir för mycket, som åker hem om jag blir för full.. men oftast slutar jag dricka innan det blir så ;) Ikväll blir det girls night out! Så pepp!
Denna bruden var jag imorse :P orka fixa håret inför jobbet liksom. Well, well har inte tid med detta nu! Hörs imorn ;)

Off to work!

Efter jobbet blir det häng med Elina, en runda på stan och kanske en middag på tu man hand :) men nu har jag inte tid att sitta här, måste fixa mig å packa lite sen dra till jobbet! Bye alla finisar!♥