Sälen

Bye bye! Drar till Sälen nu och försvinner från denna värld ett tag, hemma på söndag igen! Puss!♥
Fick inte till en bra bild så denna i svartvitt får duga for now. Snyggt med (fuusk)päls väst? :)

Kommentarer
Nadine

SVAR: Du har ju också dubbelmoral för förut när du hängde ut mig på bloggen så sa du att du inte skulle göra de igen utan ta det direkt med mig? Andra skiter jag i hur du löser problemen med, men vi sa att vi skulle prata direkt med varandra. Det hanldar inte om de, de handlar om att du inte kan ta att jag inte har samma tid som förr. Jag har jobb, jag har handboll, jag har ett liv i hallsta, ska jag släppa de så fort du skickar ett sms om utgång? Det kallar inte jag att ta igen tid, de kallar jag att försöka få me mig för ingen annan kan.. Det har varit enstaka dessutom, visst du har försökt (applåd), men jag har det med.. När jag och Felix hälsade på till exempel..



Du har varit såhär mot mig flera ggr men så fort de händer dig en gång så får du fri?



Du skriver "Du" i bloggen så antar att det är en person och det är mig. Jag skrev för jag vet att vi har många gemensamma vänner, klart jag blir orolig! Vilket du bör veta för du vet mitt förflutna..



Jag bryr mig inte så, jag börjar bli jävligt irriterad bara!



Du har kallat mig din bästa vän och saker med och det märks ju inte heller.. Ja du håller ju också på? What goes around comes around.. Simpelt!



Nej det gör de inte.. Men skitsamma.. Orkar faktiskt inte ränna och vara så felfri som möjligt efter dig, om jag ska vara ärlig.

Jag håller inte i ngn boll, båda har gjort fel och båda får ta smällen, that's it!

2010-12-02 18:34:05

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0